Connect with us

CCR a decis: MOTIUNEA de cenzură contra Guvernului CITU poate fi DEZBATUTA si VOTATA in plenul reunit! CIOLACU: PSD NU va vota Motiunea

National

CCR a decis: MOTIUNEA de cenzură contra Guvernului CITU poate fi DEZBATUTA si VOTATA in plenul reunit! CIOLACU: PSD NU va vota Motiunea

Curtea a constatat că moțiunea de cenzură a fost depusă cu întrunirea numărului de semnături necesare

Însă, Parlamentul, în ansamblul său, a încălcat art.1 alin.(5) din Constituție coroborat cu art.94 alin.(1) din Regulamentul activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, precum și art.113 alin.(2) din Constituție.

Parlamentul nu a dezbătut moțiunea de cenzură, astfel că nu a finalizat procedura inițiată și continuă să încalce art.113 din Constituție. În consecință, au fost încălcate și prevederile constituționale ale art.1 alin.(3) privind statul de drept și alin.(4) privind echilibrul puterilor în stat”, menționează Curtea Constituțională.

SOLUTIA: pentru că Parlamentul nu a dezbtătut moțiunea de cenzură, CCR cere Parlamentului să dezbată și să voteze moțiunea depusă. Parlamentul trebuia să își îndeplinească obligația constituțională de a dezbate moțiunea de cenzură, mai precizează CCR.

 

Ciolacu (PSD) a anuntat ca NU va vota MOTIUNEA! Gaselnita este ca CCR a sesizat o incalcare!

Ciolacu va face tot ceea ce ii sta in putere pentru a sustine in Parlament Guvernul CITU, desi in aparenta declaratiile sunt de alta natura. Adevarul incepe sa iasa la iveala si intreaga situatie poate sa ii explodeze in fata liderului PSD.

Membrii de partid si sustinatorii PSD asteapta de la liderii social-democratilor o opozitie reala si apararea populatiei in raport cu abuzurile care se inregistreaza in ultima perioada.

Ceea ce face insa liderul opozitiei este o comicarie taxata ca atare de romanii care sunt subiectii scumpirilor nejustificate si restrictiilor impuse peste noastre de catre spectrul guvernamental.

Marcel CIOLACU: „Cei care au despus aceasta motiune, in speta USR-AUR trebuie sa o retraga”

Anuntul Presedintelui PSD, Marcel CIOLACU a contrariat si a creat o rumoare generala in tabara social-democrata. Pozitia liderului PSD este pusa pe seama dosarelor pe care parlamentarul de Buzau le-ar avea, unul dintre acestea fiind legat de indemnizatia pe care o primeste acesta pentru calitatea indoielnica de REVOLUTIONAR, neparticipand de fapt la evenimentele din 1989. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top