fbpx
Connect with us

Cine e noul antrenor de la FCSB? „Un tip foarte religios, o să-i placă lui Gigi Becali!”

noul antrenor fcsb - News Moldova

National

Cine e noul antrenor de la FCSB? „Un tip foarte religios, o să-i placă lui Gigi Becali!”


Liviu Antal îl cunoaște bine pe noul antrenor de la FCSB, ambii jucând în trecut la FC Vaslui! Potrivit fostului fotbalist, Elias Charalambous este un tip foarte religios, lucru care îi va face pe plac lui Gigi Becali.

Cei doi s-au cunoscut în perioada petrecută de Charalambous la FC Vaslui, iar Liviu Antal este convins că tehnicianul are toate argumentele să facă o treabă excelentă pe banca celor de la FCSB. Chiar și în ultimii ani, cei doi au păstrat legătura, discutând inclusiv despre credință.

„Am rămas în relații foarte bune cu Charalambous. Am mai vorbit în ultima perioadă, chiar și înainte să vină la FCSB. El este un tip foarte religios, apropiat de biserică, am și vorbit pe tema asta cu el. Acest lucru o să-i placă cu siguranță lui Gigi Becali”, a mărturisit Liviu Antal.

„Este foarte profesionist, serios și respectat în țară. Ca antrenor, nu îl știu atât de bine, n-am apucat să-l cunosc, dar pot să vă spun că a vrut să mă ia în perioada în care a antrenat în Cipru. N-am putut eu însă atunci să mă duc acolo, pentru că eram sub contract”, a recunoscut jucătorul legitimat în prezent la CS Mioveni.

Liviu Antal este convins că Pintilii și Charalambous vor avea o relație excelentă: „Îl va ajuta foarte mult!”

Liviu Antal este convins că relația dintre Mihai Pintilii și Elias Charalambous va fi una excelentă și va ajuta FCSB să obțină titlul în Superliga, după opt ani de secetă. „Sunt convins că o să aibă o relație foarte bună și cu Mihai Pintilii. Îl va ajuta foarte mult la FCSB! 100% se vor înțelege excelent, pentru că și Pinti este un om deosebit”, a punctat Antal. Cipriotul a început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, iar până acum a pregătit echipe ca AEK Larnaca, Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias.

În plus, Liviu Antal a mai dezvăluit că Charalambous a marcat un gol în singurul meci jucat în campionatul nostru, în urmă cu zece ani, când cei doi se aflau pe teren împreună la FC Vaslui. A fost meciul de debut pentru Gabi Balint pe banca echipei, iar Charalambous a reușit să înscrie în acel meci.

În concluzie, Liviu Antal crede că Elias Charalambous este antrenorul potrivit pentru FCSB și că acesta își va face treaba foarte bine, având în vedere experiența sa în fotbal și pasiunea pentru religie. Cu siguranță, Gigi Becali va fi încântat să audă astfel de dezvăluiri despre noul său antrenor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top