fbpx
Connect with us

Cine este Iuliana, noua concurentă de la Mireasa?

National

Cine este Iuliana, noua concurentă de la Mireasa?


În emisiunea Mireasa difuzată pe 4 aprilie 2023, o nouă concurentă a intrat în competiție. Cine este Iuliana și care e povestea ei?

Cine e și cum arată noua concurentă?

Prima replică pe care Iuliana a rostit-o pe platoul Mireasa a fost „Nu am venit cu gânduri de ceartă, ci să mă mărit. Am multe emoții”.

”Am 21 de ani. Nu mă consider de vârsta pe care am. Vârsta de care mă consider e 24-25 de ani. Experiența m-a făcut să… De la 18 ani am decis să mă rup de părinții mei. Am decis că e momentul să-mi iau vârsta în propriile mâini. Până să ajung aici, am lucrat ca operator call center, într-o firmă online. Urma să mă înscriu la facultate în toamnă”, a zis Iuliana.

News Moldova îți recomandă și ...   MDLPA a virat aproape 34 de milioane de lei pentru investiţii realizate prin Programul "Anghel Saligny"

S-a gândit să studieze managementul. ”Bărbatul ideal m-ar lăsa să-mi activez energia feminină. Nu-mi prea plac bărbații care se victimizează. Aspectul fizic nu contează foarte tare, cât contează conexiunea pe care o avem”, a mai adăugat noua concurentă.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top