fbpx
Connect with us

Marcel Ciolacu i-a vizitat pe cei doi pompieri români internaţi la Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles

marcel-ciolacu:-„romania-va-deveni-cel-mai-mare-producator-de-gaze-naturale-din-uniunea-europeana!”-–-moldova-invest

National

Marcel Ciolacu i-a vizitat pe cei doi pompieri români internaţi la Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles


Premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat, în această dimineață, pe cei doi pompieri răniți în exploziile de la Crevedia și aflați pentru tratament la Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles.

“M-am bucurat să văd că starea de sănătate a unuia dintre pompierii noștri, un tânăr de 22 de ani, evoluează bine. A fost detubat și urmează să iasă de la secția ATI. Am vorbit cu el și l-am îmbărbătat să treacă cu bine peste această tragedie. Așteptăm vești bune și despre starea de sănătate a celui de-al doilea pompier român îngrijit la Spitalul militar din Bruxelles. Am vorbit cu soția lui, am încurajat-o și am asigurat-o de tot sprijinul nostru. Le doresc sănătate multă pompierilor noștri răniți și îi așteptăm cu bine acasă“, a declarat Ciolacu.

News Moldova îți recomandă și ...   Tragedie în Ucraina: șapte victime, printre care un bebeluș și un copil de 12 ani în urma unui bombardament în regiunea Herson

Șeful Executivului a vorbit și cu membrii familiilor care îi însoțesc pe cei doi pacienți români și i-a asigurat de susținerea Guvernului pentru ca pompierii răniți să primească cele mai bune îngrijiri medicale, iar familiile, susținere, inclusiv financiară, pentru a le fi alături pe perioada tratamentului.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, de asemenea, cu medicii și conducerea Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles.

Sunt profund recunoscător medicilor și întregii echipe medicale a Spitalului militar Regina Astrid din Bruxelles! I-am felicitat pentru răspunsul rapid oferit României, pentru înaltul profesionalism, umanitatea și pasiunea pentru îngrijirea pacienților. România apreciază enorm acest sprijin și este recunoscătoare pentru modul exemplar în care sunt tratați pacienții români“, a menționat acesta.

News Moldova îți recomandă și ...   Alina Gorghiu, la CSM: „Nu rezonez cu ideea de protest. Justiția este un serviciu public!”

Vizita lui Marcel Ciolacu la Spitalul militar Regina Astrid a avut loc în contextul deplasării la Bruxelles, în perioada 31august – 1 septembrie, unde va avea întrevederi cu mai mulți înalți oficiali europeni.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top