fbpx
Connect with us

CNAIR anunță construcția a 7 pasaje subterane pe “drumul morții”, care leagă localitățile din Buzău și Vrancea – MOLDOVA INVEST

cnair-anunta-constructia-a-7-pasaje-subterane-pe-“drumul-mortii”,-care-leaga-localitatile-din-buzau-si-vrancea-–-moldova-invest

National

CNAIR anunță construcția a 7 pasaje subterane pe “drumul morții”, care leagă localitățile din Buzău și Vrancea – MOLDOVA INVEST


Collage Maker 24 Aug 2023 11 59 AM 5252 - Moldova Invest

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat planurile de construire a șapte pasaje pietonale subterane pe cunoscutul “drum al pericolelor” – DN 2 E85

Aceste proiecte, care vor fi echipate cu lifturi și scări rulante, au fost demarate în localități din județele Buzău și Vrancea și vor beneficia de finanțare din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Drumul Național 2, care leagă Bucureștiul de Bacău, Suceava și Siret, este una dintre cele mai importante artere de transport din țară.

News Moldova îți recomandă și ...   Incompetența profesorilor atinge cote maxime! Aproape jumătate dintre elevi din mediul rural nu au luat 5 la Evaluarea Națională!

Totuși, conform statisticilor, este și una dintre cele mai periculoase șosele din România, cu doar 17 kilometri de autostradă (A7 Centura Bacău) disponibili pentru a prelua traficul de tranzit.

Pe DN 2 E85, traficul se desfășoară adesea la intensitatea unui autostrăzi, iar pe anumite porțiuni, șoferii sunt nevoiți să folosească acostamentul lărgit ca bandă de circulație, ceea ce poate duce la situații periculoase.

Depășirile sunt frecvente și riscante, iar statisticile poliției relevă că

News Moldova îți recomandă și ...   Eugen Țapu-Nazare (PNL): "Taxe noi și impozite mărite, pericol major pentru economie"


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top