fbpx
Connect with us

Cristian Boureanu, prins beat la volan! „Se întâmplă, nu am făcut nimic grav!”

National

Cristian Boureanu, prins beat la volan! „Se întâmplă, nu am făcut nimic grav!”


Fostul politician Cristian Boureanu a fost sancționat de către polițiști după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice pe DN1, în zona Comarnic. Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat. Autoritățile i-au suspendat permisul pentru 150 de zile și i-a dat o amendă.

Cristian Boureanu contrazice autoritățile!

„Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Insitutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.”, a declarat Cristian Boureanu.

News Moldova îți recomandă și ...   Fermierii români suferă, iar cei din Bulgaria REACȚIONEAZĂ pe fondul IMPORTURILOR MASIVE din Ucraina

Cu toate acestea, Cristian Boureanu a declaratcă nu a consumat băuturi alcoolice și a mers chiar la spital pentru a-și recolta probe biologice. Acesta a susținut că a mâncat de post și că a fost la o zi de naștere, ceea ce ar fi putut influența nivelul de alcoolemie înregistrat.

„Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe.” a declarat Cristian Boureanu într-o emisiune de televiziune.

News Moldova îți recomandă și ...   Ștefan Mușoiu: ”În calitate de președinte al Comisiei pentru afaceri europene am considerat utile toate căile de dialog interinstituțional între Executiv și Parlament, mai ales pe tema angajamentelor strategice ale României”

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top