fbpx
Connect with us

Europarlamentarul Cristian Terheș cere măsuri ferme, după incendiul de la Crevedia: ‘Cei responsabili trebuie să fie deferiți justiției!’

cristian terhes - News Moldova

National

Europarlamentarul Cristian Terheș cere măsuri ferme, după incendiul de la Crevedia: ‘Cei responsabili trebuie să fie deferiți justiției!’


Europarlamentarul Cristian Terheș cere măsuri ferme după incendiul de la Crevedia. Terheș cere o anchetă, pentru a se afla cum funcționa depozitul GPL.

„Ma uit de cateva ore la tv, la exploziile de la depozitul GPL din Crevedia, jud. Dambovita, si, pe langa gandul la situatia victimelor, nu-mi ies din cap cuvintele primarului din localitate, Petre Florin, care a spus:

“Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo.”

News Moldova îți recomandă și ...   Românii ocupă poziția a 12-a în rândul celor care au înființat startup-uri unicorn în SUA, împreună cu Elon Musk și Rihanna

Am verificat pe internet si Petre Florin este primar in Crevedia din 2016, adica de 7 ani.

In mijlocul unei comune cu aproape 7.000 de locuitori functiona de 7 ani efectiv o bomba ce astepta sa explodeze, pe la care s-au perindat diverse organisme de control ale statului. Se pare ca toti stiau ca statia avea probleme, cu toate asta, afacerea a continuat. De ce?

Jurnalista Roxana Ciucă a relatat la RTV ca stația GPL care a explodat la Crevedia aparține familiei primarului din Caracal Ion Doldurea. A contat sau nu acest lucru cand autoritatile au permis sau tolerat functionarea acestei statii care avea probleme?

News Moldova îți recomandă și ...   Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării: „Investiție de 320 milioane de euro pentru cei mai buni cercetători români!”

E imperativ ca presa sa sape dupa adevar iar oamenii locului si din toate structurile sa vorbeasca, pentru ca publicul sa stie de ce s-a putut intampla aceasta tragedie.

Domnul sa-i ierte pe cei care au decedat, iar victimelor sa le dea insanatosire grabnica. Nu in ultimul rand, cei responsabili atat de aceasta tragedie, cat si de facilitarea ei, trebuie sa fie deferiti justitiei!”, a spus Terheș, pe Facebook.

News Moldova îți recomandă și ...   Au fost montate primele grinzi la kilometrul 0 al Autostrăzii Moldovei (A7)


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top