fbpx
Connect with us

Cum să găsești decorațiuni de Crăciun ieftine

Cum să găsești decorațiuni de Crăciun ieftine - News Moldova

National

Cum să găsești decorațiuni de Crăciun ieftine

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Nimic nu este mai festiv de Crăciun decât o casă bine decorată

Dar nu te panica, umplerea casei tale cu luminițe și globuri strălucitoare și vesele în acest sezon de sărbători nu trebuie să te coste o avere.

Dacă scopul tău în acest sezon de sărbători este să îți decorezi casa cât mai ieftin posibil, s-ar putea să îți dorești să găsești niște decorațiuni Crăciun ieftine. Nu îți face griji, ieftin nu trebuie să însemne slab sau prost. (Deși, în unele cazuri poate însemna asta.)

Ieftin poate însemna pur și simplu că ai obținut prețuri foarte mici pentru unele articole foarte bune, dacă știi unde să căuți. Trebuie să fii și realist. Este puțin probabil să găsești aceste articole reduse într-un magazin specializat în mijlocul sezonului de Crăciun.

Dar dacă ești dispus să gândești puțin „out of the box”, ai putea fi surprins de ceea ce poți găsi. Iată câteva sugestii să găsești decoratiuni Craciun ieftine.

Cumpără en-gros

Prețul cu ridicata este prețul pe care retailerul îl plătește pentru articol (pe care îl obține de obicei de la un angrosist) înainte de a-l vinde mai departe. Angrosiștii primesc de obicei reduceri de volum la articolele pe care le cumpără de la distribuitori. Prin urmare, aceștia îți pot vinde la un preț mai mic decât un comerciant cu amănuntul, care probabil are costuri generale mai mari, printre altele, și încearcă, de asemenea, să obțină profit. Datorită internetului, găsirea acestui tip de oferte este mai ușoară ca niciodată. Există multe site-uri unde poți găsi cu ridicata decorațiuni Crăciun ieftine.

Fă-le singur

Crearea propriilor podoabe de Crăciun poate fi foarte distractivă și plină de satisfacții. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai copii mici cărora le place în general să taie, să lipească, să deseneze, să picteze etc. Vestea bună este că nu trebuie să fii deosebit de creativ pentru a face acest lucru. Există multe kituri de artizanat, cărți cu instrucțiuni și, bineînțeles, site-uri web care te pot ghida în această activitate. Ele oferă idei pentru a face ciorapi de Crăciun, ornamente, cărți și chiar coroane de flori. Dar fii atent. Deși aceasta este o opțiune excelentă, costurile cu materialele și instrumentele pot ajunge rapid mai mari decât dacă ai cumpăra o decorațiune Crăciun deja făcută.

Cumpără la epuizarea stocului

Această opțiune finală de a găsi decorațiuni Crăciun ieftine va necesita un anumit nivel de răbdare și planificare. Articolele sunt de obicei scoase la vânzare pentru epuizarea stocului atunci când nu mai sunt populare sau sunt solicitate. Același lucru este valabil și pentru decorațiunile de Crăciun.

Așadar, ar trebui să cauți aceste articole la sfârșitul sezonului de sărbători, când s-ar putea să nu mai ai fonduri sau poate să fi obosit cu acest sezon în general. Uneori este greu să te gândești la decorațiunile de sărbători de anul viitor atunci când ești epuizat de activitățile din acest an. Cu toate acestea, oferte bune pot fi găsite dacă te dedici cauzei.

Amintește-ți, este posibil să îți decorezi casa ieftin. Dacă știi unde poți găsi decorațiuni Crăciun ieftine, vei fi pe drumul cel bun.

Idei de decorațiuni hand-made

Pentru că am menționat mai devreme ideea creării propriilor podoabe de Crăciun, iată câteva idei pe care le poți pune în practică simplu și rapid.

Desenează mesaje festive pe o tablă – Dacă ai un perete de tablă sau o tablă școlară, desenarea artei cu cretă festivă nu costă practic nimic. Aruncă o privire online pentru mesaje festive inspiraționale și perfecționează-ți abilitățile de caligrafie pentru ca rezultatul să fie execelent.

Împachetează false cadouri – Nimic nu pare mai interesant decât un brad cu cadouri îngrămădite dedesubt. Răspândește veselia în alte locuri ale casei cu cadouri false. Păstrează cutii goale în diferite dimensiuni pe tot parcursul anului și apoi înfășoară-le în hârtie și panglică frumoase. Asigură-te că micuții știu că nu este nimic în interiorul cutiilor, deoarece în caz contra ar putea încerca să te desfacă.

Decorează mini-copaci – Dacă nu ai spațiu suficient sau ai un buget mic pentru un pom de Crăciun mare, nu trebuie neapărat să rămâni fără un pom de Crăciun. Versiunile mini arată atrăgătoare și chic. Îmbracă-le cu elemente naturale, cum ar fi conuri de pin și dă-le puțină strălucire cu instalații luminoase mici colorat. Grupează-i câte trei sau cu alte frunzișuri pentru a crea un aspect frumos de pădure.

Fă stele origami – Decorațiunile durabile, cum ar fi stelele de hârtie, sunt ușor de pliat și sunt o alegere atentă de Crăciun. Folosește hârtie de cadou rămasă pentru un contrast colorat cu un fundal alb sau hârtia maro rustică. Caută tutoriale online pentru a învăța cum să faci origami și ai rezolvat.

Agață decorațiuni foto – Asigură-te că pomul de Crăciun pare decorat în mod deosebit cu ornamente personalizate pline cu fotografii de familie. Introdu fotografii în stil polaroid DIY în rame în formă de ornament din lemn și vei obține un brad al familiei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top