fbpx
Connect with us

Daiana, dezvăluri cutremurătoare din viața intimă! Reacția mamei!

daiana - News Moldova

National

Daiana, dezvăluri cutremurătoare din viața intimă! Reacția mamei!


Taskul secretelor a fost prea mult pentru Daiana. După o glumă nesărată a lui Roberto, ea a oferit un moment de sinceritate debordantă în care și-a dezvăluit începuturile vieții „amoroase”. Doamna Loredana l-a mustrat pe fiul său pentru cele spune de el.

„La 15 ani să-ți pierzi virginitatea într-o remorcă…”, a zis doamna Loredana. Doamna Ana a susținut și ea că acest lucru a marcat-o cu siguranță pe Daiana, mai ales pentru că între cei doi parteneri era o diferență de nu mai puțin de 10 ani!

Mamele au ales secretul Daianei.

Era clar că nicio altă pereche nu a făcut dezvăluiri mai șocante decât cea cu numărul 7, formată din Dani și Daiana! „Am decis că e o dezvăluire destul de important. O asemenea experiență te poate marca într-un fel sau altul. Poate rămâne o traumă pentru toată viața”, a afirmat doamna Loredana.

Dani a fost extrem de încântat după câștigarea taskul-ui. Roberto a rămas cu gura căscată după dezvăluirea fetei: „În remorcă, bă?”. Băieții au râs copios pe tema asta.

În schimb, Daiana a plâns. „Aș vrea să-ți zic felicitări, dar nu îmi iese”, i-a zis mama, care a luat-o în brațe

Roberto și-a cerut scuze pentru glumele făcute, iar mama concurentei a intervenit telefonic.

”Nu știam de povestea asta. Nu știu cine este bărbatul. Vă dați seamă, dacă știam acționam altfel. Luam măsuri. Nu am aflat. E prima dată când aflu. Foarte puține lucruri am știu, practic doar relațiile pe care le-a avut. Când a avut prima relație, am bănuit că și-a început viața intimă. Am discutat cu ea, știam, dar cu chestia asta la 15 ani nu am știut. Nu mi-a povestit”, a povestit mama Daianei.

”A fost o chestie în copilărie, care s-a întâmplat atunci…”, a răspuns Daiana întrebată de ce nu a povestit despre acel episod.

Daiana și Dani au refuzat premiul. Perechea care s-a bucurat de cele 20 minute la duș

Daiana le-a cerut scuze și părinților pentru că nu le-a făcut această dezvăluire la vremea ei. „Orice s-ar întâmpla, noi suntem alături de tine”, a mai adăugat mama ei.

Cei doi au renunțat la minutele de maximă intimitate și doar au dormit împreună în casa băieților. Gabriela Cristea le-a cerut mamelor să aleagă un cuplu pentru a se bucura de premiul pe care cei doi l-au refuzat.

Mamele au decis ca Andrei să primească cele 20 de minute fără camere. Doamna Loredana a susținut că povestea tânărului a stârnit hohote de râs.

Ce a povestit Daiana de la Mireasa sezon 7

Mărturisirile făcute de Dani și Daiana sunt greu de reprodus. Fata a rememorat un episod din relația toxică: ”Ajungeam să ne batem, să dăm unul în altul. I-am dat o sticlă în cap”.

Dani: ”Fata aceea era un pic mai neconformistă. Ea accepta și orice îi venea în cap. La final, eu când am terminat, ea a zis să… Am tras mașina pe marginea drumului, ne-am spălat cu cola.”

Daiana a plusat. A spus că avea 15 ani și a întreținut relații intime în aceeași mașină cu un alt cuplu. O pereche în partea din față a mașinii, a doua pereche în partea din spate. Atunci fata își și pierdea virginitatea.

Și Dani a făcut noi dezvăluiri, așa că a povestit că a făcut schimb de partenere cu prieteni de ai lui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top