fbpx
Connect with us

Dani a încălcat regulamentul, iar Simonei Gherghe era să-l dea afară!

mireasa 2 - News Moldova

National

Dani a încălcat regulamentul, iar Simonei Gherghe era să-l dea afară!


Dani a încălcat regulamentul Mireasa, astfel că Simona Gherghe l-a sancționat în emisiunea de pe 27 martie 2023, dar nu înainte de a face o glumă care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată!

Chiar înainte de a sărbători o lună de relație cu Daiana, Dani a încălcat regulamentul și i-a strecurat o poză pe sub ușă. Chiar dacă era conștient că va fi sancționat, Dani tot a riscat!

„Dacă noi pățim ceva din cauza lui Dani eu te omor”, i-a spus Hatice Daianei.

„Te stresezi după, dar până nu afli ce se întâmplă, n-are rost. I-a trimis Dani o poză pe sub ușă și i-a zis că o să-i dea o penalizare și ea se stresează despre ce penalizare va fi, să nu fie la toți”, a spus Sabrina.

Simona Gherghe i-a cerut lui Dani să plece din casa Mireasa!

În emisia live de Mireasa de pe 27 martie 2023 Simona Gherghe a făcut o glumă, dând o sancțiune mult mai dură la început

„Îmi pare rău. Te rog să o îmbrățișezi pe Daiana și să părăsești casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Dani a făcut câțiva pași. Lacrimile Daianei au țâșnit instantaneu. Prezentatoarea Mireasa a spus că a fost doar o glumă și l-a îndemnat pe Dani să se întoarcă pe canapea lângă iubita lui.

„A, nu era asta pentru el?”, a glumit prezentatoarea Mireasa.

„O sancțiune trebuie să primești. Nu te dăm afară. Cum credeați voi? Ce credibilă sunt!”, a spus Simona Gherghe.

Prezentatoarea Mireasa a anunțat sancțiunea reală pentru încălcarea regulamentului. În seara următoare, Dani și Daiana vor fi separați și nu vor avea voie să se întâlnească, ci vor fi obligați să rămână fiecare în casa lui.

„La următoarea dată când se deschid ușile în casa Mireasa tu o să stai un pic în casa ta. Când aveți activități comune, voi doi o să stați separat. O să vă plictisiți o seară. Nici n-am pedepsit toată casa, dar țineți-vă de reguli”, a spus Simona Gherghe.

Dani și Daiana și-au șters lacrimile și s-au îmbrățișat.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top