fbpx
Connect with us

Date înfiorătoare dezvăluite de Alexandru Rafila: Numai șase paturi au fost disponibile, în București, pentru mari arși!

rafila reorganizarea mai - News Moldova

National

Date înfiorătoare dezvăluite de Alexandru Rafila: Numai șase paturi au fost disponibile, în București, pentru mari arși!


În urma exploziei de la Crevedia, au fost disponibile numai șase locuri pentru persoanele cu arsuri grave, conform datelor transmise de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

“În total sunt 58 de pacienți. Am avut două decese în total, unul din pacienți cu arsuri de 90%. Doi pacienți au fost transferați la Bruxelles, doi la Milano, din păcate unul din cei doi pacienți e în stare critică. Celălalt este un pacient de 48 de ani la care situația nu e la fel de dramatică. Urmează ca în cursul acestei zile să fie transferați alți șase pacienți de la Floreasca și doi de la Bagdasar, vor pleca în Austria, Germania și Nervegia. Vor exista zboruri cu escală, minim două.

News Moldova îți recomandă și ...   Taxă suplimentară pe cfira de afaceri a băncilor. Impactul asupra sectorului financiar din România

La Floreasca sunt 30 de pacienți, 3 civili, restul pompieri, din care cinci sunt intubați.

La Spitalul Bagdasar Arseni sunt 13 pacienți, la Clinica de Chirurgie plastică sunt alți șase pacienți. În funcție de evaluări vor benefica de tratament. Pe măsură ce sunt transferați pacienți în străinătate se eliberează locuri în spitale pentru mari arși.

Familiile primesc suport psihologic. La Crevedia funcționează echipele care oferă suport psihologic și celor care au fost afectați, chiar dacă nu au fost victime (n. r.: directe). Ne preocupă siguranța lor”, a spus Rafila.

News Moldova îți recomandă și ...   Horoscop, 12 septembrie 2023: Decizii înțelepte pentru sfera personală și consolidarea relațiilor cu cei din jur


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top