fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Radu Cristescu cere demisia lui Firea din Guvern: “E mare lucru să știi să cum să începi, dar și mai mare să știi cum să închei”

radu cristescu - News Moldova

National

Deputatul PSD Radu Cristescu cere demisia lui Firea din Guvern: “E mare lucru să știi să cum să începi, dar și mai mare să știi cum să închei”


Deputatul PSD, Radu Cristescu, i-a transmis colegei sale de partid Gabriela Firea, ministrul Familiei, că e mai rău să te agăți de fotoliu decât să suporți criticile adversarilor.

El consideră că PSD nu trebuie să fie târât în mizerie din cauza unei singure persoane, oricare ar fi aceasta, și îi cere lui Firea să demisioneze din funcția de ministru.

„E mare lucru să știi să cum să începi, dar și mai mare să știi cum să închei…O vorbă înțeleaptă a marelui Longfellow. Colegul meu Marius Budăi a știut azi cum să încheie: elegant, civilizat, fără tamtam. A făcut-o pentru a nu afecta imaginea partidului și bine a făcut. Întrebarea e ce facem mai departe?”, a scris Radu Cristescu, vineri, pe Facebook.

Acestaa a declarat că agățarea de fotoliu face mai mult rău decât criticile adversarilor.

„Partidul e într-un moment complicat; a luat guvernarea de o lună și e asediat din toate părțile. Brusc, s-au activat împotriva noastră toate stihiile picate în adormire pe vremea cînd erau anumite guverne la palat, în frunte cu reziștii forestieri din piață. Forestier vine de la pădure, ca să știți. Din nefericire, avem stihii și în interior. Agățarea de fotoliu ne poate face mai mult rău decît atacurile adversarilor”, a apreciat deputatul PSD.

Radu Cristescu a mai afirmat că PSD nu trebuie să fie târât în mizerie din cauza unei singure persoane, oricare ar fi aceasta.

„Poate a venit momentul să rupem pisica într-un fel sau altul (sper să nu-mi pun protecția animalelor în cap). Și să o spunem limpede și bărbătește: PSD nu merită și nu își poate permite să fie tîrît în mizerie de dragul unei singure persoane, indiferent care ar fi ea, indiferent cît e sau nu e de vinovată. E vremea deciziei! Cine tace, consimte. Iar eu, unul, nu pot tăcea cînd e în joc soarta unui partid în care își pun speranțele, dintotdeauna, milioane de români. PSD e toți acești oameni, nu suntem doar cei pe care votul lor ne-a trimis în parlament ori guvern. Avem o datorie față de acești alegători, iar ceea ce le oferim în aceste zile nu e ceea ce așteaptă de la noi”, a indicat el.

„Gabriela, pentru că știu că îți pasă de acești oameni: fă un gest de onoare și îți vei salva viitorul. Agață-te de subterfugii mărunte și nu vei mai putea repara nimic, vreodată!”, a conchis deputatul PSD.

Apelul lui Cristescu vine în contextul în care surse din partid susțin că o parte din liderii PSD forțează o demisie din Guvern a Gabrielei Firea.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top