fbpx
Connect with us

Descoperire cutremurătoare la malul mării: Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă pe o plajă din Eforie

73 2 scaled - News Moldova

National

Descoperire cutremurătoare la malul mării: Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă pe o plajă din Eforie


Un bebeluș a fost găsit mort duminică dimineață pe o plajă din Eforie, iar poliția a demarat investigațiile în acest caz șocant

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 9:20, când un turist care se uita după pești a văzut punga în care se afla cadavrul bebelușului adusă la mal de valuri.

Oamenii legii au fost alertați și au ajuns la fața locului, unde au confirmat descoperirea. Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele tragice ale acestui incident.

News Moldova îți recomandă și ...   Un start-up românesc de tehnologie introduce primul sistem AI de coaching pentru echipe din lume, cu o investiție de aproape 300.000 de euro

În urma acestei tragedii, au fost formulate plângeri penale pentru a investiga posibile cazuri de culpă medicală sau neglijență în îngrijirea pacienților. Investigațiile continuă pentru a clarifica circumstanțele acestor evenimente șocante.

Bărbatul a informat imediat autoritățile responsabile de plajă, care la rândul lor au contactat Poliția.

Polițiștii și experții criminaliști au ajuns la locul incidentului rapid. Au izolat zona stâncoasă și au recuperat cadavrul.

„S-a stabilit că este vorba despre un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Legiştii vor stabili cauza morţii.

Turiştii care au vizitat plaja respectivă mai multe zile la rând spun că nu au văzut nimic suspect. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cine a abandonat fătul în mare. Infracţiunea de pruncucidere se pedepseşte cu închisoarea de la un an la cinci ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Olimpia Ceară.

News Moldova îți recomandă și ...   La ce risc se expune Guvernul, dacă va mări din nou taxa pe zahăr? Copiii români se vor expune la o substanță toxică! - MOLDOVA INVEST


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top