fbpx
Connect with us

Descoperire cutremurătoare la malul mării: Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă pe o plajă din Eforie

Descoperire cutremurătoare la malul mării: Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă pe o plajă din Eforie - News Moldova

National

Descoperire cutremurătoare la malul mării: Cadavrul unui bebeluș a fost găsit într-o pungă pe o plajă din Eforie

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un bebeluș a fost găsit mort duminică dimineață pe o plajă din Eforie, iar poliția a demarat investigațiile în acest caz șocant

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 9:20, când un turist care se uita după pești a văzut punga în care se afla cadavrul bebelușului adusă la mal de valuri.

Oamenii legii au fost alertați și au ajuns la fața locului, unde au confirmat descoperirea. Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele tragice ale acestui incident.

În urma acestei tragedii, au fost formulate plângeri penale pentru a investiga posibile cazuri de culpă medicală sau neglijență în îngrijirea pacienților. Investigațiile continuă pentru a clarifica circumstanțele acestor evenimente șocante.

Bărbatul a informat imediat autoritățile responsabile de plajă, care la rândul lor au contactat Poliția.

Polițiștii și experții criminaliști au ajuns la locul incidentului rapid. Au izolat zona stâncoasă și au recuperat cadavrul.

„S-a stabilit că este vorba despre un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Legiştii vor stabili cauza morţii.

Turiştii care au vizitat plaja respectivă mai multe zile la rând spun că nu au văzut nimic suspect. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cine a abandonat fătul în mare. Infracţiunea de pruncucidere se pedepseşte cu închisoarea de la un an la cinci ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Olimpia Ceară.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top