fbpx
Connect with us

Discursul furibund al lui Gică Popescu de la Prima, cu interes ascuns! Fostul mare fotbalist, abordat de PSD pentru a-și depune candidatura la Primăria Constanța!

Discursul furibund al lui Gică Popescu de la Prima, cu interes ascuns! Fostul mare fotbalist, abordat de PSD pentru a-și depune candidatura la Primăria Constanța! - News Moldova

National

Discursul furibund al lui Gică Popescu de la Prima, cu interes ascuns! Fostul mare fotbalist, abordat de PSD pentru a-și depune candidatura la Primăria Constanța!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Gică Popescu, fostul mare fotbalist al României, a răbufnit la adresa selecționerului Edi Iordănescu, după remiza cu Elveția, scor 2-2.

Deși fotbaliștii români au realizat un miracol, egalând nesperat, fostul mare fotbalist Gică Popescu, condamnat penal în trecut în dosarul Transferurilor, a ținut să îi critice total nejustificat atât pe Edi Iordănescu, cât și pe jucătorii naționalei, pe un ton absolut supărător. Acesta a repetat insistent aceeași idee până li s-a aplecat telespectatorilor, în speranța că se va pune bine cu șefii PSD Constanța! Această atitudine va avea, cu siguranță, un efect puternic negativ în fața tinerilor fotbaliști, care, pe bună dreptate, ar trebui să-l privească ca pe o relicvă a trecutului, căreia i-a sărit muștarul cu un mare interes ascuns în spate.

”Băi, Edi, tu nu știi ce înseamnă echipa națională! Nu poți să vii după meciul ăsta execrabil când putea să te umfle Elveția cu 7-0, să spui că vii pe drumul cel bun! Să spui că creăm valori! Care valori? Băi, băiatule, la echipa națională sunt rezultate! (…) Ai făcut cele mai proaste meciuri din istoria națională. Lasă-l pe taică-tu să ducă naționala pe drumul cel bun dacă nu te simți în stare. Astea sunt valorile pe care le creează Edi la echipa națională? Că îi cade mingea pe cap lui Pușcaș? Nu astea sunt valorile pe care le vrem”, a spus Gică Popescu. Ciudată ieșirea lui Gică Popescu, cunoscut pentru calmitatea sa și pentru modul în care își calculează discursurile!

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Constanţa, Felix Stroe, a anunţat în urmă cu câteva luni că social-democraţii au început sondajele pentru stabilirea candidatului pentru Primăria Constanţa, aruncând în vânt câteva nume, precum cel al Corinei Martin sau al lui Horia Constantinescu ori Dan Georgescu, de la Canalele Navigabile și alții. Obiectivul principal al instrumentului sociologic este de a identifica posibilii candidați, pe care social democrații urmează să îi susțină în 2024.

Popescu, testat de PSD

PSD continuă să efectueze sondaje pentru a evalua notorietatea unor personalități în reședințele de județ din întreaga țară. Pe lângă lista inițială, partidul a inclus câteva nume noi, precum Liviu Brăiloiu, Horia Țuțuianu, Ovidiu Cupșa și președintele Farului, Gică Popescu. PSD explorează mai multe variante în căutarea candidatului perfect pentru cursa electorală. Una dintre aceste variante este: ”Dacă mâine s-ar organiza alegeri pentru Primăria Constanța, pe cine ați vota?!”, fără să dea nume, pentru că, de aici, se stabilizează un anumit procent atribuit fiecărui nominalizat. O altă variantă este: ”Dacă mâine s-ar organiza alegeri pentru Primăria Constanța, pe care dintre următorii candidați ați alege?”, iar un alt scenariu este: ”Dacă mâine ar fi alegeri, ați vota un independent sau un membru de partid?!”

În urma studiului de piață, PSD Constanța își face o idee cam în ce direcție se îndreaptă fiecare posibil candidat și pe ce poziție se află în preferințele cetățenilor, astfel încât să meargă cu o propunere către acesta și, împreună, pe lungul drum spre Primăria Constanța. Evident, fără să-i spună că stă bine în sondaje. Gică Popescu știe că este măsurat de PSD și parcă i-ar surâde ideea unei eventuale candidaturi. De aici și ieșirea furibundă la adresa lui Iordănescu, și suntem singuri că nu va fi singura.

Gică Popescu a mai avut tangențe cu politica românească. El a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului la începutul anului 2018, când premier era Mihai Tudose, păstrându-și funcția și în mandatul Vioricăi Dăncilă, ocupând această funcție și în guvernul PSD-PNL-UDMR.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top