fbpx
Connect with us

EVENIMENT de ANIVERSARE a 30 de ani de prezență a DELOITTE în ROMÂNIA

WhatsApp Image 2022 07 04 at 11.25.45 e1656923248611 - News Moldova

National

EVENIMENT de ANIVERSARE a 30 de ani de prezență a DELOITTE în ROMÂNIA


Joi, 30 iunie 2022, Deloitte România a aniversat 30 de ani de prezenţă în România

Aniversarea a avut loc în cadrul unui eveniment în care specialiştii de la Deloitte, ministrul economiei Florin Spătaru şi expertul în geopolitică Robert Kaplan au realizat o analiză a parcursului economic al României în ultimii 30 de ani şi a situaţiei actuale.

robert kaplan e1656920617864 - News Moldova

„Calea de a merge mai departe este să dezvoltăm capacitatea guvernamentală. Aceasta este provocarea României. Este nevoie de guvernanţă şi instituţii mai puternice. Cu cât sunt mai puternice instituţiile, cu cât guvernul este mai puternic, cu atât România îşi poate depăşi potenţialul“, a declarat Robert Kaplan. 

News Moldova îți recomandă și ...   Ministerul Sănătății a REDUS punctajul minim de promovare pentru candidații la rezidențiat

reff e1656920662187 - News Moldova

Alexandru Reff, country managing partner al Deloitte România şi Moldova, a realizat o retrospectivă a evoluţiei economiei româneşti în aceşti ultimi 30 de ani: „Trăim astăzi într-o ţară nouă pe care, îndrăznesc s-o spun, aţi construit-o în principal dumneavoastră, mediul de afaceri. Executivi şi antreprenori care aţi crezut în România şi care v-aţi asumat sarcina de a reclădi economia. Mediul de afaceri românesc, în 30 de ani, a înfruntat şi depăşit nenumărate dificultăţi, de la inflaţie la crize financiare, recesiuni, austeritate, emigrare masivă, incertitudine legislativă şi, de curând, pandemie şi război la graniţă“, a declarat Alexandru Reff.

News Moldova îți recomandă și ...   Legea pensiilor speciale, ADOPTATĂ în Senat în conformitate cu decizia Curții Constituționale

thorne e1656920803505 - News Moldova

„Cred cu tărie că toate businessurile trebuie să iasă în faţă şi să participe activ la colaborarea de care este nevoie între mediul academic, de business, societatea civilă, pentru a face schimbarea de care este nevoie.

Scopul Deloitte este de a  avea un impact care cont


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top