fbpx
Connect with us

Explicațiile oferite de Raluca Turcan, după ce s-a aflat că a semnat avizele pentru azilul groazei! „Trebuie să plătească!”

Raluca Turcan 1000x600 1 - News Moldova

National

Explicațiile oferite de Raluca Turcan, după ce s-a aflat că a semnat avizele pentru azilul groazei! „Trebuie să plătească!”


Ministra Culturii, Raluca Turcan, consideră că nu are de ce să demisioneze pentru că, în 2021, pe vremea când era ministru al Muncii a semnat avizele pentru „azilul groazei”. Turcan susține că acele avize reprezintă formalități legale, care erau în ordine.

”La momentul acreditării centrului din Voluntari toate lucrurile erau în regulă din punctul de vedere al formalităților legale.

Semnarea acreditării este o cerință administrativă și o obligație legală, dacă sunt întrunite condițiile prevăzute de lege.

Sunt acreditați peste 5.500 de furnizori de servicii sociale publice sau private la nivel național (pe an sunt de ordinul sutelor).

Oricine intervine pentru a acoperi nereguli în activitatea unor astfel de centre, pentru a ascunde nerespectarea obligațiilor în derularea activității, sau pentru a bloca aflarea adevărului, trebuie să plătească.

Sunt ferm convinsă că ancheta va scoate la iveală cine se face vinovat de astfel de lucruri și că făptuitorii vor fi pedepsiți.”, scrie Raluca Turcan.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top