fbpx
Connect with us

Florin Cîțu: „Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele două săptămâni? Subvenţii de 3,7 miliarde…!”

Florin Cîțu: „Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele două săptămâni? Subvenţii de 3,7 miliarde...!” - News Moldova

National

Florin Cîțu: „Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele două săptămâni? Subvenţii de 3,7 miliarde…!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Florin Cîțu, cel care rezistă miraculos în PNL deși se cere afară cu fiecare declarație pe care o face, a dat din nou din casă! Casa coaliției, bineînțeles!

Florin Cîțu a atras atențai că Guvernul Ciolacu a aprobat ”subvenţii de la buget în valoare de 3,7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală”.

Fostul premier liberal l-a întrebat sarcastic pe actualul premier dacă nu îi este rușine să deplângă situația bugetară dezastruoasă, după ce guvernul pe care îl conduce a aprobat aceste ordonanțe, care duc la creșterea cheltuielilor bugetare.

”Chiar nu vă este ruşine să veniţi şi să vă plângeţi de o situaţie bugetară dezastruoasă după ce tot voi aprobaţi ordonanţe pe bandă rulantă care cresc cheltuielile bugetare, nu au finanţare şi distorsionează mediul concurenţial?”, adaugă el.

”Marcel «vorbe, nu fapte» Ciolacu! Este evident că vrei să treci de la Ciolacu «vâslaşul lui Dragnea» la Ciolacu «reformatorul». Nici tu nu crezi asta. Te trădează faptele, nu vorbele. Marcel Ciolacu şi ministrul finanţelor au ieşit să ne spună că situaţia bugetară este îngrozitoare şi ei se apucă serios de treabă etc. Blah blah politic”, a scris pe Facebook Florin Cîţu.

Cîțu a menţionat că a avertizat de un an şi jumătate ”că tot ce fac ne va aduce aici”.

”Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele sale două săptămâni de guvernare? Subvenţii de la buget în valoare de 3,7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală. Socialiştilor, întâi abrogaţi aceste ordonanţe. Urgent!

Chiar nu vă este ruşine să veniţi şi să vă plângeţi de o situaţie bugetară dezastruoasă după ce tot voi aprobaţi ordonanţe pe bandă rulantă care cresc cheltuielile bugetare, nu au finanţare şi distorsionează mediul concurenţial? Mai ales după ce de un an jumate nu aţi făcut nicio reformă din PNRR”, a susţinut fostul premier.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top