fbpx
Connect with us

Florin Pandele, derapaj grosolan, chiar în direct: „Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată!”

Florin Pandele, derapaj grosolan, chiar în direct: „Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată!” - News Moldova

National

Florin Pandele, derapaj grosolan, chiar în direct: „Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, este extrem de nemulțumit de atitudinea PSD-ului față de soția lui. „Firea a fost executată de toate conducerile PSD.” O atitudine corectă a partidului, ținând cont că un „marinar” nu trebuie să scufunde „vasul”.

„Cum vă explicați că a început scandalul de 15 zile și nu au ieșit? A ieșit o dată domnul Romașcanu (purtătorul de cuvânt al PSD, n.r.) să îi ia apărarea Gabrielei Firea. Cum vă explicați? Nu vă dă cu minus? Nu sunt multe semne de întrebare? Liberalii își apără oamenii. Bravo lor!”, a declarat Pandele în cadrul unui interviu la postul de televiziune România TV, în timp ce aplauda ironic.

„PSD-ul a așteptat ca Gabriela Firea să fie decimată! Probabil erau convinși că atât Gabriela Firea, cât și soțul Gabrielei Firea, primarul Florentin Pandele, sunt amestecați în această nenorocire”, a declarat primarul orașului Voluntari. El a acuzat social-democrații că au distrus-o pe Firea prin tăcerea lor. „Rămâneți cu Ciolacu!”, a spus Pandele, iritat. „Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată!”, a fost reacția deplasată a soțului Gabrielei Firea, în timp ce acuza PSD că a reușit să o elimine de pe scena politică pe Gabriela Firea.

Florin Pandele alimentează teoria conspirației, considerând că presa a pus umărul la scoaterea treptată a Gabrielei Firea din politică.

„De 15 zile este un linșaj mediatic. nu a mai existat în istoria României din ultimii 33 de ani ca în 15 zile, atât media cât și de la stânga, și de la dreapta, să execute un om politic.

Totul este făcut foarte isteț, o regie politică pusă la punct. Subliniez. Dacă se știa, dacă se bănuia că Firea și Pandele sunt amestecați în acest dosar… De asta nu au ieșit liderii PSD în apărare! Credeau că vom fi săltați în acest dosar”, a declarat Pandele, la România TV.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top