fbpx
Connect with us

Fostul președinte al CNCAV, Andrei Baciu, a devenit președinte al CNAS

andrei baciu - News Moldova

National

Fostul președinte al CNCAV, Andrei Baciu, a devenit președinte al CNAS


Andrei Baciu, care anterior a ocupat poziția de președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), a fost numit în calitate de președinte al (CNAS)

Andrei Baciu, care anterior a ocupat poziția de președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), a fost numit în calitate de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), o funcție de mare responsabilitate în cadrul sistemului de sănătate din România.

News Moldova îți recomandă și ...   Ciolacu: "Guvernul alocă ajutoare familiilor victimelor tragediei de la Crevedia şi celor cu gospodăriile afectate de incendiu"

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Baciu a subliniat că experiența sa extinsă din ultimii 3 ani și jumătate, în special gestionarea complexă a pandemiei COVID-19, l-a pregătit pentru acest nou rol în sistemul medical românesc.

El și-a exprimat recunoștința față de colegii săi din Partidul Național Liberal și față de colegii din domeniul sănătății pentru sprijinul și încrederea acordate.

Într-un context în care sistemul de sănătate din România se confruntă cu provocări semnificative, Baciu a evidențiat importanța continuării eforturilor de modernizare a acestuia.

News Moldova îți recomandă și ...   Provocări economice și sociale pentru tinerii români din generațiile Millennials și Z: impactul asupra planurilor de viitor - MOLDOVA INVEST

El a recunoscut dedicarea și angajamentul profesioniștilor din domeniul medical, precizând că, deși nu totul funcționează întotdeauna perfect, este crucial să se mențină consecvența în dezvoltarea unui sistem de sănătate modern, integrat într-o societate modernă.

Andrei Baciu a preluat inițial poziția de președinte al CNCAV în martie 2022, înlocuindu-l pe Valentin Gheorghiță.

Acest pas în noua funcție marchează o tranziție importantă pentru el în conducerea sistemului de asigurări de sănătate din țară, cu responsabilități extinse și provocări semnificative în fața schimbărilor și îmbunătățirilor necesare în domeniul sănătății publice.

News Moldova îți recomandă și ...   Horoscop, 21 august 2023. Zodia care are de suferit din cauza bârfelor!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top