fbpx
Connect with us

Gabi Tamaș s-a luat de Pintilii! „Nu ai cum să faci așa ceva!”

pintilii si tamas - News Moldova

National

Gabi Tamaș s-a luat de Pintilii! „Nu ai cum să faci așa ceva!”


Gabi Tamaș, fostul fotbalist al echipei FCSB, a intervenit în scandalul legat de licența PRO a lui Mihai Pintilii și l-a sfătuit pe acesta să își ia licența cât mai repede pentru a evita problemele care au apărut la echipă.

Mihai Pintilii a fost suspendat pentru patru meciuri, după ce a dat indicații în timpul meciurilor, în ciuda faptului că regulamentul nu-i permitea acest lucru, el fiind trecut pe foaia de joc drept delegat. Gabi Tamaș este de părere că regulamentul ar trebui respectat și că FCSB ar trebui să ia legătura cu FRF pentru a ajunge la un compromis.

„Ăștia sunt pașii. Nu poți, nu ai cum altfel. Asta este, ce am vrea să facem acum? Hai, mă, că am jucat 50 de meciuri la echipa națională, dă-mi licența PRO. Nu ai cum să faci așa ceva.

Beneficii sunt, vă zic sincer că sunt, dar trebuie să vorbească cu cei de la Federație și te pot ajuta într-un fel sau altul, că ai făcut ceva pentru România. Poți găsi o variantă să termini mai repede sau să faci anumite cursuri suplimentare, doar că trebuie vorbit. Nu cred că nu există beneficii pentru cei care au ajutat fotbalul românesc”, a transmis Tamaș.

Mihai Pintilii: „Probabil că nu le convine în primul rând de nea Gigi”

Mihai Pintilii consideră că motivul pentru care nu poate îndeplini funcția de antrenor principal la FCSB este legat de antipatia pe care LPF și FRF le-o poartă lui Gigi Becali.

„Sunt atâția care au antrenat fără carnet și antrenează și acum la fel. Probabil că nu le convine în primul rând de nea Gigi, nu neapărat de mine. Eu nici nu m-am ridicat de pe bancă să dau indicații. E vorba că nu-l iubesc pe nea Gigi, nu-l halește nimeni pe Gigi Becali. Sunt multe nebuloase.

(n.r. când a simțit că a trebuit să intervină și nu a putut) La meciul cu Farul. Probabil aș fi strigat la un jucător și i-aș fi spus să stea jos, să tragă de timp. 10 secunde, 15 secunde, contează. Atunci rupi elanul la o echipă. Trebuia să mă ridic și îmi pare rău că nu am făcut-o. Ce putea să mi se întâmple? Că tot suspendat eram”, a spus antrenorul.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top