fbpx
Connect with us

Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare: le va impozita cu 1%!

george simion - News Moldova

National

Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare: le va impozita cu 1%!


George Simion a oferit soluția, care, din punctul său de vedere, va repune România pe roate! Soluția găsită de acesta este legată de taxarea multinaționalelor care fac bani în România, direcționați în afară, dorind să impună impozitarea prin lege a cifrei de afaceri.

„Primul lucru pe care-l va face Guvernul AUR va fi impozitarea multinaționalelor cu 1%”, a declarat George Simion duminică seara, la România TV.

„Impozitarea multinaționalelor trebuia făcută de mult timp de către Marcel Ciolacu, care a promis asta. Impozitarea cu 1% a multinaționalelor. Vrem șanse egale pentru antreprenorii români!

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Transporturilor vizează până la 300 de kilometri de autostradă deschiși până la sfârșitul anului 2024

Avem lista – sunt cei care ne taie pădurile, companiile austriece, cei care ne fac drumurile, companii de asigurări, companiile de telefonie! Multe dintre hypermarketuri. Peste 150 de companii.

Afacerile românești, 93% dintre companiile din România, plătesc impozite, dar iată că sunt amendate! Angajații români plătesc cele mai mari impozite din UE, 47%”, a declarat George Simion.

George Simion (AUR): „Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite!”
Liderul AUR a găsit explicația pentru gaura din bugetul național.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Energiei, Sebastian Burduja a semnat 12 contracte din PNRR pentru energia regenerabilă, în valoare de peste jumătate de miliard de euro

„De ce nu sunt bani la buget? România a cheltuit prea mult pentru războiul din Ucraina. Nu ni se spune! Pentru că în timpul pandemiei s-au furat bani! A existat comisia de anchetă la Parlament – izolete, spitale modulare, nu s-au folosit niciodată.

Vrem egalitate pentru români și străini! (…) Un impozit cu 1% (n.r. – pe cifra de afaceri) pentru toată lumea, cred că ar rezolva problema. Va fi prima măsură AUR, când va ajunge la guvernare.

News Moldova îți recomandă și ...   Alfred Simonis: "Ţigările electronice şi băuturile energizante - încadrate în produsele interzise la vânzare către minori"

Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite! Plătim cele mai scumpe prețuri la alimente!”, a conchis George Simion.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top