fbpx
Connect with us

Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare: le va impozita cu 1%!

Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare: le va impozita cu 1%! - News Moldova

National

Primul lucru pe care-l va face George Simion, dacă AUR va ajunge la guvernare: le va impozita cu 1%!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


George Simion a oferit soluția, care, din punctul său de vedere, va repune România pe roate! Soluția găsită de acesta este legată de taxarea multinaționalelor care fac bani în România, direcționați în afară, dorind să impună impozitarea prin lege a cifrei de afaceri.

„Primul lucru pe care-l va face Guvernul AUR va fi impozitarea multinaționalelor cu 1%”, a declarat George Simion duminică seara, la România TV.

„Impozitarea multinaționalelor trebuia făcută de mult timp de către Marcel Ciolacu, care a promis asta. Impozitarea cu 1% a multinaționalelor. Vrem șanse egale pentru antreprenorii români!

Avem lista – sunt cei care ne taie pădurile, companiile austriece, cei care ne fac drumurile, companii de asigurări, companiile de telefonie! Multe dintre hypermarketuri. Peste 150 de companii.

Afacerile românești, 93% dintre companiile din România, plătesc impozite, dar iată că sunt amendate! Angajații români plătesc cele mai mari impozite din UE, 47%”, a declarat George Simion.

George Simion (AUR): „Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite!”
Liderul AUR a găsit explicația pentru gaura din bugetul național.

„De ce nu sunt bani la buget? România a cheltuit prea mult pentru războiul din Ucraina. Nu ni se spune! Pentru că în timpul pandemiei s-au furat bani! A existat comisia de anchetă la Parlament – izolete, spitale modulare, nu s-au folosit niciodată.

Vrem egalitate pentru români și străini! (…) Un impozit cu 1% (n.r. – pe cifra de afaceri) pentru toată lumea, cred că ar rezolva problema. Va fi prima măsură AUR, când va ajunge la guvernare.

Nu avem nicio problemă cu cei care muncesc corect în țara noastră! Problema e cu cei care nu plătesc impozite! Plătim cele mai scumpe prețuri la alimente!”, a conchis George Simion.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top