fbpx
Connect with us

Hatice a răbufnit după situația cu Roberto! Mama lui Mihai a intervenit!

hatice 3 - News Moldova

National

Hatice a răbufnit după situația cu Roberto! Mama lui Mihai a intervenit!


Tensiuni mari la Mireasa Sezon 7! Hatice a răbufnit după situația creată cu Roberto și a declarat că vrea să plece acasă, spunând că nu mai vrea să stea nici măcar o secundă într-un astfel de mediu.

Tânăra s-a simțit „jignită indirect” în urma difuzării imaginilor de la task-ul la care ea și Mihai l-au jignit pe Roberto, iar acum pare să fi ajuns la capătul răbdării.

În încercarea de a o calma, Doamna Eleonora a încercat să-i explice lui Hatice că trebuie să fie mai diplomată și să își controleze reacțiile, însă tânăra nu părea să fi fost impresionată.

„Sper că nu ești supărată pe mine, Hatice. Mihai a fost total altfel când a intrat. Eu îi susțin în continuare, dar nu puteam să tac la chestia asta cu jignirile”

În emisiunea Mireasa de pe 29 martie 2023 Hatice a fost de altfel foarte sobră.

„Gura mea e cel mai mare defect al meu. Nu am săpat niciodată în rana altuia. Am jignit, dar n-am săpat într-o rană. Noi am jignit mult, dar am avut și răspunsuri” a spus Haice.

Mai mult decât atât, mama lui Mihai a intrat în direct și a încercat să o consoleze pe Hatice.

„Eu n-am văzut. A văzut soțul și a fost suficient. A fost supărat de ce a văzut. Nu se aștepta să reacționeze amândoi cum au reacționat. Eu înțeleg că Hatice e vulcanică. Mă așteptam ca după discuția cu domnul Puiu să fiți mai relaxați, nu așa agitați. Sper ca data viitoare să mai puneți stop”, a spus doamna Grosu.

„Nu suntem agitați. A fost un task. Am dat-o în bară”, a spus Mihai.

În casa Mireasa, Hatice a avut o discuție cu doamnele Loredana și Eleonora.

Hatice le-a spus doamnelor că s-a supărat pentru că Zain a spus că ea are o părere negativă față de musulmani pentru că ea crede că toți sunt ca tatăl ei.

Antonio i-a amintit lui Hatice că și ea i-a răsucit cuțitul în rană lui, când a vorbit despre accidentul rutier pe care l-a provocat în trecut: „Ai dreptate”, a spus fata”.

„După contextul din ultimele două zile nu ești în postura să joci cartea victimizării”, i-a spus Simona Gherghe lui Hatice.

În ciuda tuturor acestor evenimente tensionate, Mireasa Sezon 7 continuă să fie una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce surprize le pregătesc organizatorii în următoarele episoade.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top