fbpx
Connect with us

Hatice, scoasă din sărite de vorbele lui Mihai: „Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după!”

hatice - News Moldova

National

Hatice, scoasă din sărite de vorbele lui Mihai: „Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după!”


Mihai de la Mireasa sezon 7 a spus că Hatice îl sufocă, remarcă care a supărat-o enorm. El a mai făcut o afirmație care nu a fost pe placul ei.

„Te sufoc? Pe bune?”, a întrebat Hatice, fiind uimită că de reacția iubitului legată de afecțiunea pe care i-o oferă. „Ai înțeles la ce s-a referit? Hai că ai început…”, a replicat Mihai.

La auzul veștii, Hatice i-a tras peste nas: „Pe bune? Când o să simți schimbare, să nu te întrebi de ce. Nu am început.”. Mihai a întrebat-o din nou: ”Ai început? Ce ai de faci așa? Pe bune? Te superi aiurea”.

Peste câteva minute apar în scenă Irina și Mihai. El i-a explicat că există momente în care are nevoie de liniște și Hatice „se trezește din senin să mă pupe în exces”.

”Eu îi zic stai puțin. O pup și eu, dar nu poți să trăiești chiar așa. Adică nu schimbă nimic iubirea între mine și ea. Ea se supără, nu înțelege. Ea zice că o să fie o problemă. Din punctul tău de vedere, din punctul meu de vedere nu. Din punctul meu de vedere, afară dacă ești pupăcioasă, te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după.”, a zis Mihai.

Când a auzit ce a îndrăznit să-i spună iubitul ei, Hatice a făcut o grimasă de uimire și dezaprobare.

În emisiunea live din 24 martie 2023, Hatice a afirmat: „Nu s-a întâmplat nimic, dar automat a declanșat la mine o chestie, automat să stau mai retrasă având în vedere că îl sufoc. M-am simțit respinsă.”

Mihai a adăugat că nu poate sta „bot în bot 24 de ore, 3 ore”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top