fbpx
Connect with us

Horoscop, 15 august 2023: Sufletul pereche mai aproape ca niciodată

horoscop 69812800 - News Moldova

National

Horoscop, 15 august 2023: Sufletul pereche mai aproape ca niciodată


Parfumul iubirii umple aerul, iar în lumea profesională, această zi se deschide ca o poartă către schimbări ce pot fi întâmpinate de curaj și hotărâre

Berbec

Berbecii resimt o sensibilitate crescută în această zi. Ar fi recomandat să se concentreze asupra aspectelor pozitive și să adopte o atitudine mai optimistă.

Taur

La prima oră a dimineții, Taurii se confruntă cu complexități în relațiile romantice. Este important să rezolve aceste probleme prin intermediul comunicării. Totuși, această zi aduce oportunități productive în ceea ce privește activitatea profesională.

Gemeni

Gemenii își îndreaptă gândurile către jumătatea lor sufletească. Ei sunt în căutarea dragostei, iar aceasta s-ar putea afla mai aproape decât se așteptau. Se sugerează posibilitatea unei întâlniri speciale.

News Moldova îți recomandă și ...   Discuțiile în cadrul negocierilor dintre PSD și PNL asupra pachetului fiscal sunt în desfășurare

Rac

Racii se confruntă cu numeroase provocări în această zi. Este posibil să aibă nevoie de sprijinul unor persoane de încredere pentru a soluționa problemele apărute în viața lor.

 Leu

Nativii din zodia Leu se bucură de surprize alături de persoana iubită. Gândurile lor se îndreaptă tot mai serios către căsătorie, iar posibilitatea de a cere sfaturi de la cei mai în vârstă este pe masă.

 Fecioară

Este o zi perfectă pentru Fecioare să facă schimbări în sfera profesională. Este important să fie atenți la detaliile negocierilor legate de acte, documente sau contracte.

News Moldova îți recomandă și ...   CCR, instituţia care a declarat drept neconstituțională legea tăierii pensiilor speciale, are în componență patru judecători cu pensii de peste 30.000 de lei pe lună!

Balanță

Balanțele simt încredere în propriile abilități. Ziua este propice pentru a începe noi proiecte. Cu toate acestea, pot apărea mici conflicte la locul de muncă cu cei care au opinii diferite.

 Scorpion

Scorpionii trebuie să fie atenți la gestionarea timpului lor, deoarece perioada este aglomerată. Prioritatea ar trebui să fie sănătatea lor.

Săgetător

Stelele sunt favorabile pentru Săgetători. Viitorul lor, mai ales din punct de vedere financiar, se anunță prosper. Intuiția joacă un rol important în această direcție.

News Moldova îți recomandă și ...   Se pun tunurile pe micii întreprinzatori! Vânzările de legume, fructe și flori vor fi făcute doar pe factură electronică, începând cu 1 ianuarie 2024! Microîntreprinderile vor fi taxate dur! - MOLDOVA INVEST

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt flexibili și se adaptează la orice situație la locul de muncă. Deși preferă să lucreze individual, vor realiza că colaborarea în echipă poate aduce eficiență sporită.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi excelentă. Există posibilitatea ca o persoană nouă să intre în viața lor, schimbându-le perspectiva asupra viitorului.

Pești

Nativii Pești sunt sfătuiți să-și pună nevoile pe primul plan. Chiar dacă obișnuiesc să se dedice altora, este momentul să acorde atenție și lor înșiși.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top