fbpx
Connect with us

Horoscop, 29 martie 2023. Zodia care se va îndrăgosti și care va scăpa de supărări ca prin farmec!

horoscop 3 - News Moldova

National

Horoscop, 29 martie 2023. Zodia care se va îndrăgosti și care va scăpa de supărări ca prin farmec!


Horoscopul zilei de 29 martie 2023 vine cu previziuni palpitante pentru fiecare zodie în parte!

Astrele sunt nerăbdătoare să dezvăluie ce le rezervă viitorul nativilor Berbec. Ziua va începe armonios, însă mici discuții contradictorii nu vor lipsi. Pare că nativii nu acordă destulă atenție celor dragi și se axează doar pe carieră. Dar astrele le recomandă să nu uite de viața de familie!

Și pentru Tauri, ziua de astăzi se anunță temperamentală și cu evitări din partea celor din jur. Astrele îi sfătuiesc să nu reacționeze impulsiv și să fie mai răbdători. În schimb, Gemenii sunt mai nehotărâți și prietenii le pot influența deciziile legate de bani, dar, în final, tot ei vor decide dacă să cheltuiască sau nu.

Astrele nu sunt de partea Racilor astăzi și îi sfătuiesc să anuleze orice întâlnire de afaceri, deoarece tensiunile vor fi la ordinea zilei și cineva le va refuza o colaborare. Leii își formează o părere greșită despre o persoană de la serviciu și asta ar putea să-i coste. Astrele recomandă tuturor să nu judece pe nimeni și să își bazeze deciziile pe forțele proprii. Nativii Fecioară sunt sfătuiți să se bazeze pe forțele proprii dacă vor să reușească să materializeze o idee.

În cazul Balanțelor, o persoană le dă bătăi de cap, dar astrele recomandă să își bazeze totul pe iubire, iar toate problemele se vor rezolva. Scorpionii sunt susținuți de astre la capitolul comunicare și le recomandă să nu le fie frică să își exprime ideile. Săgetătorii nu ar trebui să cheltuiască bani și nici să apeleze la împrumuturi, în timp ce Capricornii sunt nevoiți să ia decizii de unii singuri, deși cei din familie îi pot considera imaturi.

Nativii Vărsători vor să facă totul de unii singuri, dar astrele îi sfătuiesc să își sintetizeze mai bine ideile și să asculte opinia celor din jur. Iar pentru Pești, care vor să obțină o sumă de bani pentru a investi într-o afacere, astrele le atrag atenția să fie precauți în fața oamenilor care le pun piedici.

Deci, dragi cititori, fiți pregătiți pentru o zi plină de schimbări și surprize, în care astrele își vor face simțită prezența și îi vor ghida pe fiecare în parte pe drumul vieții lor!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top