fbpx
Connect with us

Horoscop, 8 august 2023: Semnul zodiacal pentru care pasiunea domină

horoscop 20 iulie 2021 luna in sextil cu saturn taur unul dintre cei mai curajosi din intregul zodiac previziuni pentru toti nativii scaled - News Moldova

National

Horoscop, 8 august 2023: Semnul zodiacal pentru care pasiunea domină


 O zi excelentă pentru cei îndrăgostiți, sau pentru cei ce sunt în căutarea dragostei

Berbec
Ziua vine cu o energie revitalizantă pentru cei născuți sub semnul Berbecului, deschizându-vă inima către sentimentele profunde ale persoanei iubite. Astfel, pasiunea devine cuvântul definitoriu pentru voi.

 Taur
Taurii sunt atrași către petrecerea timpului alături de familie, căutând să întărească legăturile afective. Partea voastră sensibilă se va evidenția în această perioadă.

 Gemeni
Pentru nativii Gemeni, aceasta este ziua propice pentru a lua decizii importante legate de carieră. Încredințați-vă intuiției și veți obține cu siguranță succesul dorit.

News Moldova îți recomandă și ...   Bianca Drăguşanu: „Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris!”

 Rac
Racii manifestă ambiții puternice, anticipând o zi cu satisfacții financiare considerabile. Cu toate acestea, este recomandat să fiți atenți la cheltuielile neprevăzute.

 Leu
Leii acordă o atenție sporită aspectului lor fizic, încercând să-și scoată calitățile în evidență. De asemenea, schimbări pozitive se anunță în relația de cuplu.

 Fecioară
Nativii Fecioară traversează o perioadă mai dificilă în ceea ce privește relația de cuplu, dar echilibrul va reveni treptat. Răbdarea va fi aliatul vostru.

News Moldova îți recomandă și ...   Statul oferă vouchere în valoare de 72.500 de lei pentru a sprijini renovarea locuințelor prin Programul Național "Casa Eficientă Energetic"

 Balanță
Balanțele sunt tentate să petreacă timp cu prietenii. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de influențele pe care aceștia le pot avea asupra voastră.

 Scorpion
Scorpionii încep ziua în compania celor dragi, iar seara poate fi dedicată unei cine în oraș.

 Săgetător
Pentru Săgetători, călătoriile sunt în centrul atenției, iar planificarea următoarei destinații se dovedește a fi o alegere inspirată. Intuiția vă ghidează spre deciziile corecte.

 Capricorn
Capricornii pot întâmpina mici neînțelegeri în relația de cuplu pe parcursul zilei. Este indicat să manifestați o receptivitate mai mare la nevoile persoanei iubite.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Mediului, Mircea Fechet: semnal de alarmă asupra situației slabe a României în ceea ce privește reciclarea și gestionarea deșeurilor

 Vărsător
Pentru Vărsători, este momentul propice să acordați atenție relației de iubire. Cei care sunt deja într-o relație ar trebui să fie mai hotărâți și să manifeste mai multă inițiativă în fața partenerului.

 Pești
Nativii Pești se concentrează pe treburile gospodărești, dar nu trebuie să uitați să vă bucurați de mici plăceri ale vieții.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top