fbpx
Connect with us

Incendiu violent la Hotelul Mureș din Băile Felix. Turiștii s-au autoevacuat

IMG 2401 - News Moldova

National

Incendiu violent la Hotelul Mureș din Băile Felix. Turiștii s-au autoevacuat


Din cauza riscurilor iminente, turiștii au fost nevoiți să părăsească clădirea pe scara exterioară de incendiu pentru a scăpa de flăcări și de fumul dens. Mulți dintre aceștia se aflau la masă în restaurant în momentul izbucnirii incendiului și au reușit să se autoevacueze

Potrivit Antena 3 CNN, focul a izbucnit în jurul orei 9 dimineața, afectând două camere de hotel aflate la etajul doi. Echipajele de pompieri au fost chemate imediat, iar situația a fost considerată atât de gravă încât s-a activat planul roșu de intervenție.

News Moldova îți recomandă și ...   Cristian Popescu Piedone, după ce a fost ales președinte executiv al PUSL: „Eu uit trecutul, dar nu iert!”

Hotelul Mureș este o clădire foarte mare, cu sute de camere, care la momentul incidentului era complet ocupat de peste 600 de turiști, fiind astfel la capacitate maximă.

Din cauza riscurilor iminente, turiștii au fost nevoiți să părăsească clădirea pe scara exterioară de incendiu pentru a scăpa de flăcări și de fumul dens.

incendiu 10 2048x863 1 1920x809 1 - News Moldova

Ulterior, au fost raportate victime în urma acestui incident. Până la momentul în care incendiul a fost stins, au fost înregistrate 7 victime: 4 persoane cu atac de panică și 3 intoxicate cu fum. În cele din urmă, incendiul a fost controlat și stins.

News Moldova îți recomandă și ...   UDMR-ul răsuflă ușurat! PNL a renunțat la proiectul de lege prin care voia să ridice pragul electoral pentru alegerile parlamentare la 7%!

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Bihor, focul a pornit dintr-o cameră de la etajul 2, unde erau depozitate materiale consumabile folosite de personalul de curățenie.

În urma incendiului, camera și conținutul său au fost distruse complet. Martorii susțin că sursa incendiului ar putea fi un fier de călcat uitat în priză, deoarece în încăpere exista un astfel de dispozitiv.

În total, au fost evacuate 588 de persoane din clădire. Ulterior, după examinări medicale, numărul victimelor a crescut la 14, inclusiv 6 persoane intoxicate cu fum (dintre care 2 au fost transportate la spital), 2 persoane cu probleme de tensiune și 6 persoane care au avut atacuri de panică.

News Moldova îți recomandă și ...   Cristian Popescu Piedone va candida la Primăria Capitalei! Urmează să fie ales președintele PUSL


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top