fbpx
Connect with us

Irina, în lacrimi după ce a fost certată de mama ei! Alex a încercat să o înveselească.

National

Irina, în lacrimi după ce a fost certată de mama ei! Alex a încercat să o înveselească.


Irina de la Mireasa sezonul 7 a trecut prin momente grele în ediția de marți a emisiunii. După o discuție cu mama ei, fata nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

Mama Irinei, doamna Ana, nu îl are la inimă pe Alex și consideră că nu este un partener potrivit pentru fiica ei. ”Eu nu îl accept pe Alex. Eu nu am nevoie de dânsul. La mine el nu intră în casă. Alex la toate petrecerile e beat. Toți te ponigresc în comentarii. Când îți iei telefonul, o să-ți pui mâna în cap. Mă faci de râs pe mine, îmi e și rușine să vorbesc. Comportările tale… toată Moldova te știe. Te cuprinde, te pupă. Dacă ți-ar da voie, ai face și altceva.”, i-a spus doamna Ana Irinei.

News Moldova îți recomandă și ...   Boloș, despre trecerea Ministerului Proiectelor Europene la PSD: E al lor, conform protocolului. Depinde cum se vor derula negocierile!

Se pare că Irina ține destul de mult la el, ea fiind foarte afectată de comentariile mamei. Ea nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu are AntenaPlay, se uita doar la niște filmulețe. De ce trebuie să zică așa?!”, a spus Irina, vizibil afectată de opiniile mamei sale.  ”O să-mi treacă, dar cred că emisiunea asta nu e pentru mine, pentru firea mea, pentru gândirea mea.”

Alex a fost alături de ea și i-a oferit tot sprijinul de care avea nevoie. Încercând să o ajute să treacă peste starea proastă, Alex a fost cât mai drăgăstos cu ea.

News Moldova îți recomandă și ...   Sistemul garanție-returnare: Odată cu rotativa guvernamentală, se ascunde un destin incert

Irina simte că mama ei o va respinge dacă ea va alege să rămână cu Alex. „Știi ce am simțit azi? În momentul în care mama m-a judecat, bărbatul cu care vreau să fiu a fost axat pe el”, a susținut tânăra în discuția cu celelalte fete.

Alex i-a explicat Irinei și ce a vrut să zică despre dans și băutură consumată la petreceri. „Dacă vom forma un cuplu, dacă tu vei fi răutăcios cu alți oameni, mamei nu îi va plăcea”, a explicat fata.

News Moldova îți recomandă și ...   Klaus Iohannis continuă să călătorească cu avioane de lux! Vezi cum arată avionul privat care îl va duce în Islanda!

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top