Connect with us

Jucătorii de Poker nu câștigă atât de mult pe cât te-ai aștepta

National

Jucătorii de Poker nu câștigă atât de mult pe cât te-ai aștepta

Deși jucătorii de Poker sunt marketați și promovați ca fiind oameni cu foarte mulți bani, nu te aștepta să îi vezi prin topurile celor mai bogați oameni din lume

Deși unii jucători care au ieșit pe locul 1 la unele turnee au câștigat premii de zeci de milioane de dolari, aceștia sunt în număr foarte mic și nici nu apucăm să îi vedem foarte des câștigând asemenea sume.

Deci, un jucător de Poker care câștigă un titlu important, nu va repeta acest lucru de foarte multe ori de-a lungul vieții lui. Acesta va avea o singură performanță de acest gen. Cel puțin, majoritatea respectă același tipar.

Câștiguri vs Profit

De ce avem această impresie a faptului că un jucător de Poker este unul dintre cei mai mari câștigători din categoria lui de jucători? Evident, acesta nu se folosește de un cod bonus Superbet fara depunere pentru a câștiga ci se folosește de propriile abilități și experiențe. Dar în realitate, un jucători de Poker plătește fiecare intrare la turneu și de obicei păstrează în palmares numai victoriile trecând sumele de bani ca fiind câștiguri și nu profituri.

Să presupunem că vezi la televizor un jucător care a câștigat un turnet cu un premiu de 5 milioane de dolari. Dacă acest jucător are vârsta de 45 de ani, nu te întrebi ce anume a făcut până la momentul respectiv? Toate turneele și jocurile la care a participat au fost și ele câștiguri sau au fost pierderi? Dar dacă a participat la peste 50 de turnee unde intrarea a fost 10.000 de dolari? Acele 5 milioane de dolari nu vor fi niciodată profituri.

Câștigurile dau bine pe ecrane și apar bine la televizor, dar în realitate, jucătorii de Poker nu pot face o carieră din acest joc. Cel puțin, nu toți. Având în vedere că turneele mari din lume sunt organizate doar de câteva ori pe an, iar un turneu nu poate avea decât un câștigător principal. Așadar, de-a lungul anului sunt doar câțiva jucători care chiar ajung să fie câștigători. Aceștia profită de obicei de momentul lor de glorie și se bucură la maxim, iar televiziunea vorbește foarte mult timp despre fiecare dintre ei.

Memorie Selectivă

Probabil, cel mai mare motiv pentru care oamenii au o percepție destul de greșită despre jucătorii de Poker și cred că acești câștigă foarte mulți bani este deoarece au o memorie selectivă care le interzice să își amintească de jocurile pierdute ale celor mai buni jucători de Poker din lume. Asta se întâmplă pentru că de cele mai multe ori, când un jucător de Poker vorbește despre turneele sale sau despre cele mai importante meciuri, acesta va omite să vorbească despre pierderi și va discuta de cele mai multe ori numai despre câștiguri. Acesta este motivul pentru care noi mereu vedem în mediul online numai discuții, postări sau știri despre câștigurile din Poker, dar niciodată nimic despre pierderi.

Și chiar dacă am vedea, nu am putea niciodată să reținem detalii legate de jucători care au pierdut la poker în momentul în care ni se livrează alte 20 de știri cu jucători care au câștigat. Jucătorii câștigători aleg să uite de pierderi, iar jucătorii începători aleg să susțină speranța și să nu vorbească nici ei decât despre câștiguri. Așa ajungem să creăm un obicei colectiv de a avea o memorie selectivă în ceea ce privește câștigurile din Poker.

Intenția de a minți

Am discutat despre câștigurile care nu sunt atât de mari pe cât credem fiecare dintre noi și despre această memorie selectivă care ne obligă să uităm că Pokerul este totuși un joc unde mai avem parte și de pierderi. Dar ultimul motiv important pentru care oamenii nu câștigă atât de mult din Poker pe cât te-ai aștepta este pentru că pur și simplu aleg să mintă despre performanțele lor din Poker.

Nu doar că aleg să uite de pierderi, dar există foarte mulți jucători care nu joacă aproape deloc Poker și totuși aleg să mintă legat de experiența lor și de modul în care ei se raportează la jocul de Poker. Ce ai crede dacă ți-aș spune că în spatele unei scene foarte importante de Poker internațional, se află un număr foarte mare de jucători care nu știu altceva decât să mintă, să împrăștie informații false și să manipuleze jucătorii începători.

Există turnee de poker unde sunt introduși influenceri ce sunt plătiți pentru a juca și astfel se creează un nivel crescut de popularitate pentru canalul care difuzează turneul respectiv.

Concluzie

Jucătorii de Poker nu câștigă atât de mult pe cât te-ai aștepta, iar industria de Poker din toată lumea face foarte mulți bani doar pentru că acest joc este un show în toată regula. Nu uita că pokerul este până la urmă un joc de cazino și nu un loc unde să faci carieră.

/jucatorii-de-poker-nu-castiga-atat-de-mult-pe-cat-te-ai-astepta


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in National

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top