fbpx
Connect with us

Klaus Iohannis, atent cu PNL-ul, după ce s-a cerut și demisia lui Turcan în scandalului azilelor: „Cred că demisiile politice au fost suficiente!”

Klaus Iohannis, atent cu PNL-ul, după ce s-a cerut și demisia lui Turcan în scandalului azilelor: „Cred că demisiile politice au fost suficiente!” - News Moldova

National

Klaus Iohannis, atent cu PNL-ul, după ce s-a cerut și demisia lui Turcan în scandalului azilelor: „Cred că demisiile politice au fost suficiente!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele Klaus Iohannis consideră că demisiile ministrului Gabriela Firea și ministrului Marius Budăi au fost suficiente în ceea ce privește scandalul legat de aziluri. Șeful statului este de părere că că demisia ministrului PNL, Raluca Turca, nu mai este necesară.

„Cred că demisiile politice au fost suficiente pentru moment. Este necesar să se găsească toate persoanele care efectiv au fost vinovate pentru atrocitățile descoperite”, a declarat președintele.

Noii miniștri vor depune jurământul miercuri

Conform anunțului președintelui Klaus Iohannis, noii miniștri propuși de PSD pentru ministerele Muncii și Familiei vor depune jurământul miercuri.

„Premierul m-a informat despre intenția de a propune cele două persoane și probabil că miercuri deja vor depune jurământul”, a declarat Iohannis.

Simona Bucura Oprescu va înlocui pe Marius Budăi în funcția de ministru al Muncii, iar Natalia Intotero va deveni ministra Familiei, în urma demisiei Gabrielei Firea în contextul dezastrelor descoperite în azilele din Ilfov. Aceste numiri vor fi finalizate după ce noii miniștri vor depune jurământul în fața președintelui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top