fbpx
Connect with us

La 48 de ani, frumoasa prezentatoare Gabriela Cristea a vorbit fără reținere despre partidele de amor cu Tavi Clonda!

gabriela cristea - News Moldova

National

La 48 de ani, frumoasa prezentatoare Gabriela Cristea a vorbit fără reținere despre partidele de amor cu Tavi Clonda!


Gabriela Cristea nu prea a avut noroc în dragoste, asta până când l-a cunoscut pe Tavi Clonda, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet! Ea are o căsnicie fericită, iar din rodul iubirii lor au rezultat două fete, Victoria și Iris, care au împlinit-o pe vedeta de televiziune, căci nu este un secret faptul că aceasta și-a dorit dintotdeauna copii.

Bruneta se mândrește cu relația ei pe oriunde merge și nu se teme să dezvăluie și cele mai picante detalii. Așa s-a întâmplat și când a fost invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, nașa ei, care a descusut-o și i-a pus chiar și cele mai incomode întrebări fără rețineri.

Cristina Șișcanu a vrut să știe, iar Gabriela Cristea nu s-a sfiit să-i satisfacă curiozitatea! Care este cel mai neobișnuit loc în care a făcut dragoste cu Tavi Clonda:

News Moldova îți recomandă și ...   Ciolacu: "Guvernul îşi va asuma răspunderea pe pachetul legislativ privind reforma aparatului de stat"

„Să nu-mi spui că erați 4 persoane”

Chiar înainte de finalul emisiunii, soția lui Mădălin Ionescu i-a pus finei sale o întrebare destul de delicată, vrând să afle care este cel mai neașteptat loc în care ea și Tavi Clonda au fost intimi unul cu celălalt.

Gabriela Cristea nici nu s-a supărat și nici nu s-a rușinat, ci a dezvăluit în detaliu tot, în detaliu și i-a mărturisit că s-a întâmplat pe când se aflau în vacanță, în Grecia, dar nu oricum! Au închiriat o barcă mică și s-au îndepărtat de mal, iar acolo au dat frâu liber sentimentelor.
Cristina Șișcanu: Care este locul neobișnuit unde ai făcut amor?

Gabriela Cristea: În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum. Pe care o poți conduce singur.

Cristina Șișcanu: Să nu-mi spui că erați 4 persoane.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Boloș: Deficitul bugetar atinge cote alarmante

Gabriela Cristea: Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuială. Ne-am închiriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!

Gabriela Cristea a vorbit despre al treilea copil: „Un băiețel, da”
Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au fost binecuvântați cu două fiice minunate, care sunt centrul universului lor, însă pentru a avea familia perfectă au trecut prin perioade extrem de grele. Pentru că nu rămânea însărcinată, bruneta a apelat la ajutorul medicinei și a făcut mai multe inseminări ca să devină mamă pentru a doua oară. Timp de un an de zile a trăit un calvar și a cheltuit o sumă exorbitantă, însă eforturile lor de a avea un copil au fost în zadar.

News Moldova îți recomandă și ...   Explozii uriașe la o stație GPL din Crevedia, jud. Dâmbovița. Un deces, 58 răniți, 3.000 evacuați!

Au aflat că vor deveni părinți într-un moment în care nu se mai așteptau, iar după nașterea primei fiice, Victoria, s-a născut și cea de-a doua, Iris. Acum, toată lumea vrea să știe dacă va mai exista și un al treilea copil, însă Gabriela Cristea nu este 100% sigură că se mai încumeta la încă un copil. A crezut că a rămas gravidă în urmă cu ceva timp, însă rezultatul testului de sarcină a fost negativ.

Gabriela Cristea: Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut într-adevăr un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top