fbpx
Connect with us

Lucian Bode nu va mai fi ministru de Interne! Va îndeplini funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

iohannis bode bolos - News Moldova

National

Lucian Bode nu va mai fi ministru de Interne! Va îndeplini funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.


Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat miercuri că Lucian Bode nu va mai face parte din Guvernul Ciolacu deoarece PNL s-a decis să se concentreze asupra activității politice a partidului.

Nicolae Ciucă a menționat că Bode va ocupa un rol în activitatea politică a PNL și va fi numit vicepreședinte al Camerei Deputaților. Această decizie a venit în urma declarației lui Klaus Iohannis, care atrăgea atenția în februarie că „sunt probleme” cu lucrarea de doctorat a lui Lucian Bode și că așteaptă ca PNL să ia o decizie „clară” în cazul lui”.

„Este adevărat, acolo sunt probleme. Aceste probleme trebuie luate, după părerea mea, foarte în serios. Eu am încredere că în PNL, dar și domnul Bode personal, vor analiza aceste chestiuni și impactul politic. Eu, personal, sincer, mă aștept ca cel târziu până la rotația guvernamentală să se ia o decizie clară în acest sens”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Nicolae Ciucă, mulțumit de Bode

„Nu au fost deloc rezultate proaste. Când vorbim de politică vorbim de rezultate la guvernare, de cealaltă parte rezultate în activitatea politică. Am luat decizia să mergem cu profesioniști în guvern și de cealaltă parte să ne ocupăm de tot ce înseamnă activitate politică.

Acum, la nivelul grupului deputaților, s-a luat decizia ca domnul secretar general (Lucian Bode – n.r.) să ocupe funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Ca atare, există o echilibrare între activitatea guvernamentală și activitatea politică la nivelul PNL”, a declarat Nicolae Ciucă miercuri.

 

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top