fbpx
Connect with us

Lui Klaus Iohannis îi arde de glume, în timp ce mii de profesori sunt în stradă: „Vedeți? Până și greva are avantajele ei!”

National

Lui Klaus Iohannis îi arde de glume, în timp ce mii de profesori sunt în stradă: „Vedeți? Până și greva are avantajele ei!”


Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, se află într-o vizită oficială în municipiul Sibiu.

Cei doi au fost primiţi la Primăria Sibiu, de către primarul Astrid Fodor, membră a Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), formaţiune politică a comunităţii germane din care a făcut parte şi preşedintele Klaus Iohannis înainte de primul mandat. Cei doi şefi de stat au avut o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii germane, la sediul central al FDGR, aflat în centrul municipiului Sibiu.

News Moldova îți recomandă și ...   Meteo, 9 mai 2023! Vreme rece și capricioasă!

După ce au ieșit din sediul FDGR-ului, cei doi președinți au fost așteptați de Carmen Iohannis, alături de câţiva dintre elevii din clasa sa. Carmen Iohannis este în prezent dirigintă la o clasă a IX-a la Colegiul Gheorghe Lazăr, aflat în imediata apropiere a sediului FDGR.

Fiind întrebată dacă sprijină greva profesorilor, Carmen Iohannis a declarat că nu se implică în politică și că este prezentă pentru a-i întâmpina pe cei doi președinți alături de elevii ei.

News Moldova îți recomandă și ...   Meteo, 18 mai 2023. Vreme mohorâtă, în special în vest!

Cei doi lideri de stat au făcut mai multe fotografii alături de elevi și Carmen Iohannis, iar Frank-Walter Steinmeier i-a adresat un salut soției președintelui.

În timp ce se pregătea pentru fotografia oficială, președintele a făcut o remarcă total nepotrivită la adresa grevei din educație: „Vedeți? Până și greva are avantajele ei”.

Cei doi şefi de stat sunt acum în vizită la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal, liceu cu predare în limba germană. Ei vor face o vizită la Biserica evanghelică fortificată din comuna Cristian, aflată la aproximativ 10 kilometri de municipiul Sibiu.

News Moldova îți recomandă și ...   ROMÂNIA, aleasă MEMBRU al Consiliilor Executive ale programelor şi fondurilor specializate ONU


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top