fbpx
Connect with us

Lupta pentru palmares, mai acerbă ca niciodată! Ce a decis azi ÎCCJ în procesul dintre FCSB și CSA Steaua?

Lupta pentru palmares, mai acerbă ca niciodată! Ce a decis azi ÎCCJ în procesul dintre FCSB și CSA Steaua? - News Moldova

National

Lupta pentru palmares, mai acerbă ca niciodată! Ce a decis azi ÎCCJ în procesul dintre FCSB și CSA Steaua?

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Scandalul privind palmaresul Stelei continuă! Verdictul a fost amânat pentru 28 martie! Ce se întâmplă în cazul FCSB vs. CSA Steaua?

Astăzi, toată lumea aștepta cu nerăbdare decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție în cazul luptei pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua, dar se pare că judecătorii au decis să amâne din nou oferirea unui verdict.

Cazul a început în urmă cu mai bine de doi ani, când CSA Steaua a câștigat la Tribunalul București dreptul de a deține palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înființare, 1947, până în 2003. Însă, FCSB a atacat decizia și a făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, care a început judecarea acestuia pe 2 martie.

Gigi Becali este încrezător că va câștiga!

Această luptă pentru palmares a adus în prim plan și istoria echipei de fotbal Steaua, care s-a despărțit de Armată în 1998 la solicitarea UEFA și a început o nouă eră sub numele de AFC Steaua. În urma acestui schimb de nume și de palmares, FCSB a rămas cu palmaresul începând din 2003, când Gigi Becali a preluat echipa de fotbal. Perioada dintre 1998 și 2003 a rămas în aer, nefiind atribuită nimănui.

„Sută la sută o să câștigăm palmaresul! Sunt decizii în acest sens în cazul celor de la Rapid, Timișoara, Craiova. N-ai cum altfel judeci! Când câștigi palmaresul, câștigi și marca notorie. V-am spus că atunci când o să avem palmaresul o să avem și marca notorie.”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top