fbpx
Connect with us

Mamă eroină! O româncă din Argeș a născut 10 fete și 10 băieți!

National

Mamă eroină! O româncă din Argeș a născut 10 fete și 10 băieți!


Georgiana Văcaru, o femeie din satul Cotenești, comuna Stoenești – Argeș, a devenit cunoscută în toată țara pentru numărul impresionant de copii pe care îi are. Femeia a reușit să nască și să crească nu mai puțin de douăzeci de copii, zece fete și zece băieți!

O familie numeroasă, dar fericită!

Potrivit presei din România, Georgiana a rămas însărcinată aproape în fiecare an, începând cu vârsta de 19 ani. O mamă model, iubitoare și credincioasă, Georgiana a fost completată și de soțul ei, care a afirmat că Dumnezeu a vrut ca în familia lui să vină 10 băieți și 10 fete. Așa că și-a făcut datoria de mamă cu brio și le-a adus pe toate pe lume.

News Moldova îți recomandă și ...   Schimbări fiscale în 2023: sunt vizate firmele cu încasări în numerar mai mari de 50.000 lei, microîntreprinderile, jocurile de noroc și industria HORECA

„De plănuit nu am plănuit nici să avem 1, nici 10, nici 20. Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Ne descurcăm binișor. Nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm. Suntem între limite”, a spus și Iosif Văcaru, soțul mamei care a născut de 20 de ori.

Cu toate acestea, Georgiana nu pare să fie deloc deranjată de numărul mare de copii pe care îi are. Ba mai mult, ea se bucură de fiecare dată când familia se mărește, și spune că îi iubește pe toți la fel de mult. Chiar dacă nu le este ușor, Georgiana și soțul ei fac față cu brio. Iubirea, credința și răbdarea lor nu cunosc, iar aceste calități creștine i-au făcut să treacă peste toate greutățile.

News Moldova îți recomandă și ...   Reprezentanții Consiliului IMM consideră că statul trebuie să lanseze un nou program de ajutoare startup în 2023


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top