fbpx
Connect with us

Mama lui Vlad Pascu, individul implicat în tragedia de la 2 Mai, a fost reținută pentru de 24 de ore

https www.cancan.ro wp content uploads 2023 08 Primele declaratii ale parintilor lui Vlad Pascu tanarul de 19 ani care a ucis 2 tineri in statiunea 2 Mai - News Moldova

National

Mama lui Vlad Pascu, individul implicat în tragedia de la 2 Mai, a fost reținută pentru de 24 de ore


Mama lui Vlad Pascu, individul implicat în tragedia de la 2 Mai, a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore

Miruna Pascu este acuzată că ar fi încercat să influențeze și să șantajeze martorii în dosarul în care fiul ei este cercetat.

În ceea ce-l privește pe tatăl său, procurorii au impus o măsură restrictivă – control judiciar – din cauza nerespectării regimului armelor și munițiilor, în urma descinderilor de ieri, când au fost găsite mai multe cartușe în locuința acestuia.

News Moldova îți recomandă și ...   Bianca Drăgușanu, adepta inteligenței: „De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”

De asemenea, Mihai Pascu a agresat ușor doi cameramani ieri, în timp ce se grăbea să părăsească locația cu un scuter, după ce a fost audiat la DIICOT. Incidentul este investigat de poliție.

În altă ordine de idei, un tânăr suspectat că i-a furnizat droguri lui Vlad Pascu, Tudor Duma, este acuzat de poliție că a spart farmacia Spitalului Floreasca din Capitală puțin înainte de a fi arestat și dus la DIICOT pentru audieri.

News Moldova îți recomandă și ...   Grindeanu: În timpul guvernărilor de dreapta, deficitul bugetar a ajuns la recordul istoric de 100 miliarde lei

Într-un clip video, tânărul se plimbă pe coridoarele spitalului, recunoscând că este în stare de ebrietate, că a consumat Xanax și că intenționează să sustragă medicamente. Reprezentanții unității medicale au alertat poliția că un individ a intrat în spital, a semnat mai multe obiecte din încăpere și a furat două pungi cu ser fiziologic.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top