fbpx
Connect with us

Marcel Ciolacu a dezvăluit lista cu alimentele la care se vor reduce prețurile! „ Va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români!”

Marcel Ciolacu a dezvăluit lista cu alimentele la care se vor reduce prețurile! „ Va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români!” - News Moldova

National

Marcel Ciolacu a dezvăluit lista cu alimentele la care se vor reduce prețurile! „ Va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, lista cu alimentele la care se vor reduce prețurile: pâine, lapte, brânzeturi, carne, ouă, făină, mălai, ulei, legume și fructe proaspete. Guvernul urmează să adopte ordonanța prețurilor săptămâna viitoare.

„Am primit deja răspunsul marilor lanțuri de magazine la propunerea noastră de reducere a prețurilor la alimentele de bază și vă pot spune că retailerii au transmis deja o primă listă cu produsele vizate. Avem astfel toate condițiile pentru ca în perioada următoare să finalizăm un acord sau un act normativ și chiar aș dori să le mulțumesc pentru promptitudine. Asta înseamnă o garantare a prețurilor la unele produse de bază din gama celor indispensabile populației: pâine, lapte, brânzeturi, carne, ouă, făină, mălai, ulei, legume și fructe proaspete. Va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români”, a spus Marcel Ciolacu.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top