fbpx
Connect with us

Marcel Ciolacu, huiduit de profesori în timpul discursului ținut de acesta, cu prilejul Zilei Eroilor!

Marcel Ciolacu, huiduit de profesori în timpul discursului ținut de acesta, cu prilejul Zilei Eroilor! - News Moldova

National

Marcel Ciolacu, huiduit de profesori în timpul discursului ținut de acesta, cu prilejul Zilei Eroilor!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Preşedintele Camerei Deputaţilor și viitorul prim-ministru Marcel Ciolacu, a susţinut, joi, la Buzău, un discurs cu prilejul Zilei Eroilor. Manifestarea a avut loc la Domul Central din Cimitirul Eroilor din Buzău.

Acesta a fost surprins de scandările sindicaliştilor din Educaţie, a căror adunare ad-hoc a perturbat solemnitatea acestui eveniment!

„Aş fi vrut în mod deosebit la sfârşit să mă adresez şi doamnelor şi domnilor profesori, dar încă de la început aş dori să le mulţumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora şi sunt ferm convins că după această manifestare, în această zi sfântă de Înălţare, o să ne strângem cu toţii la Prefectură şi vom continua discuţiile împreună”, a spus Ciolacu, conform Agerpres.

În zona unde s-au ţinut discursurile au fost prezenţi sindicalişti din Educaţie care au scandat: „Unitate”, „Demnitate”, „Grevă generală”, „Vrem la clasă”.

„Eroismul se manifestă la toţi cei care îşi iubesc ţara şi care sunt pregătiţi să facă tot ceea ce este nevoie pentru a o apăra. Îi cinstim în această zi a Înălţării Domnului, pentru că memoria lor trebuie să rămână şi va rămâne mereu vie în inima şi în conştiinţa noastră. Probabil că uneori nu realizăm cât de mult le datorăm acestor eroi necunoscuţi care se află în aceste morminte şi-n alte cimitire ale eroilor din întreaga ţară. Le datorăm enorm. De fapt, le datorăm totul, adică însăşi existenţa noastră ca popor, ca naţiune, ca ţară suverană. Să nu uităm niciodată acest lucru. Mă închin cu respect în faţa lor şi le mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce au făcut. Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis, la Buzău, Marcel Ciolacu, în alocuţiunea susţinută la ceremonia militară şi religioasă cu depuneri de coroane şi jerbe de flori organizată cu prilejul Zilei Eroilor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top