fbpx
Connect with us

Marian Oprișan îi cere despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro lui George Simion! „Mariane, nu-ți dau niciun ban!”

george simion - News Moldova

National

Marian Oprișan îi cere despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro lui George Simion! „Mariane, nu-ți dau niciun ban!”


Un conflict între George Simion, liderul AUR, și Marian Oprișan, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, după ce acesta din urmă l-a dat în judecată pe liderul AUR.

Simion a afirmat într-un video transmis pe Facebook că Oprișan îi cere daune în valoare de peste 2,5 milioane de euro pentru defăimare. Liderul AUR a susținut că Marian Oprișan este adevăratul proprietar al celebrei case din Bolotești, despre care baronul de Vrancea afirmă că aparține mamei sale.

„Mi-au venit actele. Mă dă în judecată Marian Oprișan, care spune că nu este aceasta casa lui și-mi cere despăgubiri pentru imagine, domnul Portofel (poreclă dată lui Marian Oprișan – n.r.) avea o imagine foarte bună, de 2.650.000 de euro”, spune George Simion într-un video filmat în fața casei din Bolotești, Vrancea, despre care Marian Oprișan susține că îi aparține mamei sale.

„Atât vrea Marian Oprișan de la mine, pentru că, spune el, casa asta e a mamei lui și nu valorează mai mult de câteva sute de mii de euro. Dar sunt mai multe case. Numai din gardul ăsta de aici și faci o casă”, mai spune George Simion, în timp ce se plimbă prin fața unui zid lung care străjuiește proprietatea de la marginea pădurii.

„Mariane, nu-ți dau niciun ban!”, strigă apoi Simion peste zid și le cere ajutorul vrâncenilor să depună mărturie că „această casă este a lui Marian și nu a mamei lui, care a muncit confecționeră”.

Scandalul între George Simion și Marian Oprișan a început în luna martie, când Simion a filmat și afirmat că reședința din Bolotești, evaluată la trei milioane de euro, aparține lui Oprișan. Oprișan a negat aceasta și a anunțat că va face plângere împotriva lui Simion, cerând diferența între suma menționată și evaluarea reală a proprietății. Casa din Bolotești a generat multe discuții în presă, iar Oprișan susține că aparține mamei sale, fără a explica cum a fost posibil să construiască o astfel de locuință doar din pensie. Oprișan, fost președinte al Consiliului Județean Vrancea, a solicitat despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro de la Simion în instanță.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top