fbpx
Connect with us

Mesajul senatorului Marius BODEA cu prilejul Zilei Naționale a României

National

Mesajul senatorului Marius BODEA cu prilejul Zilei Naționale a României


Românii de pretutindeni sărbătoresc astăzi, 1 Decembrie, Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria românilor. Cu acest prilej, senatorul USR Marius BODEA a dorit să transmită un mesaj prin intermediul NEWS MOLDOVA

“M-am gândit de multe ori dacă îmi pare rău că nu am plecat din România. Dacă regret că am rămas. Dacă am obosit să lupt pentru a schimba în bine societatea românească.

Răspunsul a fost de fiecare dată, același: Nu.

Eu cred în România, cred în forța oamenilor ei și cred că de fapt societatea noastră se modernizează în fiecare zi, în ciuda senzației care uneori e apăsătoare de stagnare.

Am mai spus-o de multe ori și mă bazez pe cifre: față de punctul de plecare, 1990, când România era o țară de lumea a treia, economic și ca standard de viață, în doar 30 de ani am ajuns la o țară europeană, bine integrată în cele mai puternice structuri economice și de apărare din acest moment, UE și NATO, cu o democrație care încă își caută drumul, dar totuși o democrație, cu un PIB de 5 ori mai mare decât cel lăsat de comuniști.

Desigur, mai este mult de lucru, mai este mult de reparat. Dar de aceea răspunsul meu este „Nu” la întrebarea dacă am obosit.

Nu am obosit. Din contră, simt o energie parcă și mai mare de a lupta cu toți cei care fac rău țării mele, care fac rău orașului meu, fie că sunt din interior sau din exterior. Pentru că simt, mai mult ca niciodată, că înfrângerea lor e posibilă.

De fapt, acesta este mesajul meu de Ziua Națională a României: vă doresc să nu obosiți în a crede în țara noastră și în români. Împreună suntem mult mai puternici decât ne imaginăm!”

News Moldova îți recomandă și ...   Schimbări fiscale în 2023: nou sistem de taxare pe bursă, care sunt zilele libere legale în 2023 dar și ce ajutor vor primi românii vulnerabili pentru plata facturilor la energie


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in National

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top