Connect with us

Ministerul Economiei intenționează dezvoltarea Fabricii de Avioane de la Craiova

ministerul-economiei-intentioneaza-dezvoltarea-fabricii-de-avioane-de-la-craiova

National

Ministerul Economiei intenționează dezvoltarea Fabricii de Avioane de la Craiova

Producerea unui avion militar, totalmente românesc, este luată în calcul de către autoritățile române, printre care și Ministerul Economiei

Florin Spătaru, ministrul economiei la momentul actual, vizitând renumita Fabrică de Avioane Craiova, a dezvăluit capacitatea infrastructurii fabricii, facilitată de interesul corpului guvernamental, de a moderniza avioanele românești de luptă. Chestionat de presă, ministrul a precizat că „este o provocare pe care a lansat-o tuturor celor din industria aeronautică”.

„Industria aeronautică românească are un viitor! Putem dezvolta capabilităţi pentru industria aeronautică și să devenim un jucător important la nivel european şi la nivel regional” precizează Florin Spătaru.

El mai oferă explicații cu privire la planul de intrare în forță pe piața militară de producere, conform Agerpres: „Vrem să ştim care e situaţia contractelor pe care le avem, care e situaţia forţei de muncă şi cum putem să dezvoltăm un plan împreună pentru a atrage contracte şi pentru a debloca anumite proiecte care la un moment dat nu au fost finalizate.

Am văzut demonstraţia aviatică şi am discutat cu piloţii despre capabilitatea F


citește mai departe pe site-ul Moldova Invest


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in National

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top