fbpx
Connect with us

Ministrul Economiei, Florin SPĂTARU: „Planul de restructurare operaţională a ROMAERO, aprobat în Guvern, vizează stabilizarea societăţii!”

ministrul-economiei,-florin-spataru:-„planul-de-restructurare-operationala-a-romaero,-aprobat-in-guvern,-vizeaza-stabilizarea-societatii!”

National

Ministrul Economiei, Florin SPĂTARU: „Planul de restructurare operaţională a ROMAERO, aprobat în Guvern, vizează stabilizarea societăţii!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ministrul Economiei, Florin SPĂTARU: „Planul de restructurare operaţională a ROMAERO, aprobat în Guvern, vizează stabilizarea societăţii!” - News Moldova

Astăzi, 10.08.2022, în ședința de Guvern a fost aprobat planul de restructurare operațională a Societății ROMAERO S.A. pentru perioada 2022-2031

„Industria de apărare din România poate fi revitalizată, dar pentru acest lucru trebuie să avem o strategie, un plan, fie că vorbim de investiții sau de reorganizarea activității.

Romaero este cea mai mare companie din industria aerospațială și de apărare românească, fiind și unul dintre cei mai importanți furnizori de produse și servicii pentru Forțele Aeriene Române, dar dificultățile întâmpinate în pandemie, precum și refuzurile repetate ale consiliilor de administrație de a aproba planurile de redresare, reorganizare și restructurare a societății propuse de alungul timpului, începând cu anul 2015, au avut ca efect scăderea rapidă a cifrei de afaceri și degradarea continuă a tuturor indicatorilor de performanță.

Nu îmi doresc să arăt cu degetul vinovații, vreau ca în mandatul meu să fac lucrurile corect. Planul de restructurare operațională a Societății ROMAERO S.A. aprobat astăzi în Guvern este un demers ambițios, care vizează stabilizarea societății, prin restructurarea datoriilor către stat și creditori, însoțită de un program de investiții necesare retehnologizării fluxurilor de producție și mentenanță, în sco


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top