fbpx
Connect with us

Ministrul Radu Oprea, dezamăgit de „frunza” Elenei Udrea! „Nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit!”

Ministrul Radu Oprea, dezamăgit de „frunza” Elenei Udrea! „Nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit!” - News Moldova

National

Ministrul Radu Oprea, dezamăgit de „frunza” Elenei Udrea! „Nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a menționat că logo-ul României, reprezentat de o frunză, a fost plătit de statul român și există o obligație de a-l folosi, deoarece Curtea de Conturi nu permite abateri în acest sens.

El a recunoscut că frunza nu a reușit să devină un brand de țară, așa cum s-ar fi dorit inițial.

”Am primit raport, a fost discutat, au fost studii de specialitate, acea frunză a fost plătită de statul român, există o obligaţie de a folosi acel logo pentru că Curtea de Conturi nu te iartă. Este o obligaţie. Este brandul de ţară. În acest moment din păcate au trecut ani şi nu a dat roade. Ştiţi bine discucţiile, ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit”, a arătat ministrul.

Ministrul Radu Oprea a menționat că există un Consiliu format din specialiști în ministerul său care se ocupă de chestiunile legate de brand și că este important să asculte opinia acestora, inclusiv cu privire la noul logo propus de un jurnalist englez. Cu toate acestea, el a mărturisit că nu a primit reacții pozitive din partea colegilor din minister în ceea ce privește această propunere.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top