fbpx
Connect with us

Miracol pentru un preot găsit înecat în râul Olt, după zeci de minute de resuscitare!

preot amin - News Moldova

National

Miracol pentru un preot găsit înecat în râul Olt, după zeci de minute de resuscitare!


Un preot în vârstă de 47 de ani, din Teleorman, a fost descoperit înecat în râul Olt. După zeci de minute de manevre de resuscitare, cadrele medicale au reușit să-l readucă la viață!

Conform informațiilor, acesta era la scăldat în momentul în care evenimentul a avut loc. Martorii au declarat că preotul de 47 de ani încerca să traverseze râul înot, dar nu a reușit și a fost aproape de înec.

News Moldova îți recomandă și ...   Klaus Iohannis le-a pus gând rău „vitezomanilor”! Tocmai a întoars în Parlament legea care acordă șoferilor cu permis categoria B dreptul de a conduce anumite motociclete!

Echipa de prim ajutor a SMURD a fost prima care a ajuns la locul incidentului și a efectuat manevre de resuscitare, deoarece bărbatul a fost găsit într-o stare de stop cardiorespirator.

După ce au reușit să readucă semnele vitale ale preotului, acesta a fost transferat într-o ambulanță cu medic și transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. El a fost internat în secția de terapie intensivă, unde a fost intubat pentru a primi tratamentul corespunzător.

Zona în care s-a produs incidentul este cunoscută ca fiind periculoasă, iar mulți oameni și-au pierdut viața acolo în trecut. Autoritățile atrag atenția asupra faptului că scăldatul în această zonă este interzis și prezintă riscuri semnificative.

News Moldova îți recomandă și ...   Anchete disciplinare pentru profesorii care vor face meditații cu elevii din propriile clase


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top