fbpx
Connect with us

Mircea Geoană: „Astăzi, de ziua Marinei Române, îi onorăm pe toți cei care, în timp de pace sau conflict, au stat „strajă” în aceste ape!”

mircea geoana - News Moldova

National

Mircea Geoană: „Astăzi, de ziua Marinei Române, îi onorăm pe toți cei care, în timp de pace sau conflict, au stat „strajă” în aceste ape!”


Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, le-a transmis un mesaj marinarilor care au stat de strajă pe Dunăre și la Marea Neagră, dar și un mesaj pentru fiica sa, Ana-Maria, care își sărbătorește onomastica.

„Providenţa ne-a pus la hotare Dunărea şi Marea, aceste preţioase ape, care în vremuri de restrişte ne-au fost cele mai credincioase străji contra vrăjmaşilor.” Așa spunea unul dintre eroii Primului Război Mondial, căpitanul Constantin Păun”, și-a început Mircea Geoană mesajul transmis pe Facebook, de Ziua Marinei.

News Moldova îți recomandă și ...   Noutăți privind tichetele de masă primite de către angajații din România

“Astăzi, de ziua Marinei Române, îi onorăm pe toți cei care, în timp de pace sau conflict, au stat “strajă” în aceste ape. Îi onorăm și pe toți marinarii comerciali ce ne asigură, alături de tot personalul portuar, lanțuri de aprovizionare și ajută la clădirea economică a României moderne.”, a mai susținut secretarul general adjunct al NATO.

Mircea Geoană a ținut să transmită și un mesaj de felicitare celor care își sărbătoaresc onomastica, mărturisind totodată că 15 august este o zi specială pentru familia sa:

News Moldova îți recomandă și ...   Meteo, 25 august 2023. Vreme călduroasă în toată țara!

“Tot astăzi, creștinii ortodocși prăznuiesc “Adormirea Maicii Domnului”, una dintre cele mai importante sărbători și un moment în care foarte mulți români și românce își serbează ziua onomastică. Pentru mine, mai există un motiv pentru care este o zi specială, astăzi o sărbătorim și pe fiica noastră Ana-Maria.
La mulți ani, Maria! La mulți ani tuturor marinarilor! La mulți ani, românilor!”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top