fbpx
Connect with us

Mireasa sezon 7. După ce a fost eliminat, Alex nu o mai place pe Irina și are sentimente pentru altă fată!

mireasa - News Moldova

National

Mireasa sezon 7. După ce a fost eliminat, Alex nu o mai place pe Irina și are sentimente pentru altă fată!


Mireasa Sezon 7, un spectacol regizat? Alex, fostul iubit al Irinei, pare să fi lăsat în urmă povestea de dragoste cu aceasta și să fi îndreptat atenția spre o altă tânără frumoasă și talentată!

Luni, 27 martie 2023, el a intervenit telefonic pentru a spune câteva despre plecarea sa și relația cu Irina.

„Știam că nu mai sunt într-o relație cu Irina. A fost o poveste frumoasă între noi, dar ne mai trebuia timp acolo să ne sudăm. Regret că n-am mai rămas pentru că știu că acolo o să se formeze o singură tabără și că o să fie date de-o parte”, a zis Alex.

La testimoniale, fostul concurent a susținut că sentimentele lor nu sunt atât de puternice încât să o aștepte: ”Momentan nu pot să spun că e iubirea atât de mare încât să zici ca îți aștepți jumătatea. Nu cred că ar sări în brațele altui băiat. Sper să nu ne treacă îndrăgosteala asta. Experiența Mireasa pentru mine a fost cea mai frumoasă poveste”.

De cine s-a îndrăgostit Alex?

Este vorba despre Kinga Persida Suto, o tânără pasionată de sport, care a participat în trecut la o altă emisiune matrimonială. Aceasta a atras atenția lui Alex, iar cei doi au început să comunice pe rețelele de socializare. Fostul concurent de la Mireasa Sezon 7 a postat pe Instagram o imagine în care apar flori și bomboane de ciocolată, iar în descrierea postării i-a dat și tag Kingăi.

În urma acestei postări, mulți fani au început să se întrebe dacă Alex a lăsat-o pe Irina pentru a fi cu Kinga. Deși în social media mai distribuie imagini video cu Irina, pare că Alex a trecut peste această relație și și-a găsit o nouă iubire.

img 1 - News Moldova

Nu este pentru prima dată când cei doi comunică pe Instastories, de la plecarea lui de la Mireasa Sezon 7. După ce a fost eliminat, Alex a postat scrisoarea pe care i-a trimis-o Kinga, când el se afla în competiția matrimonială de la Antena 1. Tânăra îi asigura că îl apreciază și că-l va aștepta afară, ceea ce a stârnit suspiciuni cu privire la relația lor de dragoste.

Rămâne de văzut dacă Alex și Kinga vor deveni oficial un cuplu sau nu, însă cert este că fanii sunt foarte curioși să afle ce se întâmplă între ei și urmăresc cu atenție orice mișcare făcută de cei doi. De asemenea, toată lumea se întreabă cum va reacționa Irina la această situație, mai ales că până acum părea că cei doi erau foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

În orice caz, Mireasa Sezon 7 continuă să aducă zâmbete și suspans în casele românilor, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce surprize mai pregătește emisiunea.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top