fbpx
Connect with us

Mireasa, sezonul 7, 23 martie 2023. Ce au făcut Andrei și Simona în cele 20 de minute fără camere la duș?

Andrei si Simona - News Moldova

National

Mireasa, sezonul 7, 23 martie 2023. Ce au făcut Andrei și Simona în cele 20 de minute fără camere la duș?


Cel mai controversat cuplu de la Mireasa sezon 7, Andrei și Simona, s-a bucurat de premiul celor 20 de minute fără camere la duș! Ce s-a întâmplat acolo a rămas un mister până acum!

Conform unor surse din interiorul show-ului, cei doi nu au stat deloc degeaba în timpul celor 20 de minute. Ba mai mult, se pare că au făcut ceva cu totul și cu totul neașteptat! Nu, nu au făcut dragoste, dar au avut o discuție aprinsă în timpul dușului. Se pare că cei doi și-au spus unul altuia lucruri pe care nu le-au dezvăluit nici măcar în fața camerelor.

„Am decis că povestea lui Andrei merită recompensată”, a spus doamna Loredana în emisiunea live din 22 martie 2023. Toată lumea a fost de acord cu ea, astfel că Andrei și Simona au beneficiat de premiu.

Înainte de a se bucura de premiu, Simona a vrut să știe dacă Andrei s-a gândit la ce vor vorbi în cele 20 de minute. „Mamă, 20 de minute… parcă mi se vor părea 2 minute. Ne asfixiem în duș”, a afirmat ea.

Ei erau foarte nerăbdători să intre la duș. Au intrat îmbrăcați și s-au mirat că timpul s-a terminat așa repede. „Nu uita ce am vorbit”, a zis fata.

„Era caldă apa, foarte caldă”, a afirmat Andrei. Întrebați despre ce au discutat: „Am discutat, ne-am spus anumite chestii care trebuiau spuse. Am uitat de cum am ieșit din duș.”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top