fbpx
Connect with us

Mireasa, sezonul 7. De cine este atrasă noua concurentă, Iuliana?

National

Mireasa, sezonul 7. De cine este atrasă noua concurentă, Iuliana?


Noua concurentă de la Mireasa, Iuliana, a dezvăluit numele concurentului de care este atrasă. Ea spune că a venit pentru altcineva, dar s-a simțit atras de alt băiat din casa Mireasa.

Fetele au fost foarte curioase de cine este atrasă noua concurentă, Iuliana, iar ea le-a mărturisit că Roberto i-a picat cu tronc. Cei doi au făcut contact vizual, iar ea dorește să intre într-o relație cu el.

News Moldova îți recomandă și ...   O nouă taxă pentru camioane! Este una dintre măsurile anunțate de Ministerul Transporturilor în cadrul unui proiect de lege aflat în dezbatere

„Nu am intrat pentru cineva anume. Cineva anume m-a întrebat dacă vreau să mănânc pui cu ciuperci.”, a zis Iuliana.

Toate fetele l-au lăudat pe Roberto, despre care au spus că are un suflet mare. „Cine o să fie cu Roberto o să aibă viață bună. Are un suflet extraordinar. Chiar o să ai un feedback bun despre el. Ne e drag de el maxim”, a afirmat Simona.

Daiana i-a zis și ea fetei că le este drag de Roberto și că e foarte dedicat într-o relație. „E un băiat de nota 10”, a adăugat iubita lui Dani. Iuliana le-a povestit că au făcut contact vizual și că a apreciat faptul că a întrebat-o dacă îi place ce urma să gătească.

News Moldova îți recomandă și ...   România NU investește suficient în armament, deși ARE BANI

„În primă fază, atenția mi s-a îndreptat spre Antonio. Pe parcurs, am realizat că e într-o cunoaștere cu Maria și eu nu vreau să intervin. Când am intrat în casă nu am intrat cu gândul că o să vorbesc, o să am ceva cu Antonio, ci cu gândul că vor mai fi băieți în această emisiune.”, a afirmat Iuliana.

Totuși, ea le-a zis fetelor că a existat o atracție instantanee cu Roberto, când s-au privit la intrarea ei în casă.

News Moldova îți recomandă și ...   Horoscop 24 aprilie 2023. Următoarele zodii au mare noroc în afaceri!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top