fbpx
Connect with us

Monica Tatoiu, detalii din patul conjugal cu soțul Victor!

monica tatoiu - News Moldova

National

Monica Tatoiu, detalii din patul conjugal cu soțul Victor!


Monica Tatoiu, o femeie de afaceri cunoscută și de succes, a dezvăluit recent detalii despre mariajul ei cu soțul Victor, după 40 de ani de căsnicie și un copil împreună. Deși relația lor este solidă, cei doi nu mai dorm împreună de ani buni, ci se întâlnesc dimineața la cafea. Monica Tatoiu a trecut prin două căsătorii eșuate înainte de a-l întâlni pe Victor, dar nu regretă deciziile luate și este fericită că a ajuns la a treia căsnicie. La 67 de ani, Monica Tatoiu a oferit declarații interesante despre relația cu soțul ei, care a durat aproape patru decenii.

News Moldova îți recomandă și ...   Meteo, 6 iulie 2023. Vreme caniculară în sud, averse în nordul și centrul țării!

Monica Tatoiu doarme singură!

„Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6.

La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu este împreună cu soțul ei de 40 de ani. Alături de Victor Tatoiu, vedeta călătorește foarte des, recent s-au întors dintr-o vacanță din Guadalupe.

News Moldova îți recomandă și ...   Legea pensiilor speciale a fost VOTATĂ în Senat

Într-un interviu pentru Fanatik, ea a vorbit despre mariajul lor, a și dezvăluit care e motivul de ceartă pe care îl au acum.

Ce motive de ceartă au Monica și Victor Tatoiu

Cei doi au petrecut foarte mult timp numai împreună, în vacanță, la un moment dat chiar epuizaseră toate subiectele de discuție, când au început să aibă discuții în contradictoriu referitoare la războiul din Ucraina.

„După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. – râde). Vă dați seama, după 40 de ani, nu ne mai certăm…

News Moldova îți recomandă și ...   Sorin Grindeanu: „Nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”!

Doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt putinistă, eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geopolitică.

După 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a povestit amuzată Monica Tatoiu.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top