fbpx
Connect with us

Nemțeanul Ciprian Șerban a fost ales liderul grupului PSD din Camera Deputaților

WhatsApp Image 2023 06 15 at 16.39.08 - News Moldova

National

Nemțeanul Ciprian Șerban a fost ales liderul grupului PSD din Camera Deputaților


Ciprian Șerban este un politician dedicat, iar numirea sa ca lider al grupului PSD din Camera Deputaților este considerată o recunoaștere a contribuției sale semnificative în cadrul partidului

În calitate de lider, așteptările sunt ca acesta să aducă o abordare strategică și să stabilească priorități clare pentru grupul PSD în Camera Deputaților.

El va fi responsabil de asigurarea unei bune comunicări interne și externe, precum și de coordonarea eforturilor membrilor grupului în realizarea obiectivelor politice ale partidului.

„Astăzi, colegii mei din Camera Deputaților mi-au acordat onoarea de a-mi încredința funcția de lider al grupului parlamentar PSD.

Mă onorează și responsabilizează, în același timp, această încredere și îi asigur că vor regăsi în mine, permanent, același colaborator deschis, onest, responsabil și asumat, așa cum i-am obișnuit.

Am construit împreună, în toți acești ani, o echipă puternică și solidă, în care respectul și cooperarea au fost întotdeauna pe primul loc.

Am convingerea că vom continua să gândim și să dezvoltăm idei și proiecte care vor aduce plus valoare, atât partidului, cât și cetățenilor pe care îi reprezentăm în Parlament.

348707261 792200109034770 3742930796897096501 n e1686836108378 - News Moldova

 

Mulțumesc domnului președinte Marcel Ciolacu, Prim Ministrul României, colegilor și prietenilor mei pentru susținerea și aprecierea lor.” a transmis pe pagina sa de Facebook, Ciprian Șerban.

Cu o vastă experiență în administrația publică și în conducerea organizației PSD Neamț, se anticipează că Ciprian Șerban va utiliza cunoștințele și abilitățile sale pentru a face lobby în favoarea inițiativelor și politicii partidului în Parlament.

Ce a declarat Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, după aflarea veștii

„Prim-vicepreședintele PSD NEAMT deschide un nou capitol în parcursul său politic.

Am încredere că prietenul și colegul meu Ciprian Șerban va oferi o conducere puternică și inspirațională, în beneficiul tuturor românilor.

Are determinarea necesară, experiență ca parlamentar și vicepreședinte al Camerei Deputaților, pasiune pentru politica social-democrată și dorința de a schimba în bine lucrurile care nu funcționează.” este mesajul publicat de Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa.

Rolul lui Ciprian Șerban ca lider al grupului PSD din Camera Deputaților nu este lipsit de provocări. Acesta va stabili alianțe și va lucra împreună cu ceilalți lideri politici, pentru a obține sprijinul necesar pentru inițiativele PSD.

Ca lider al grupului PSD din Camera Deputaților, Ciprian Șerban va fi un reprezentant activ și combativ al partidului, susținând și promovând interesele acestuia, precum și ale cetățenilor, în cadrul dezbaterilor și deciziilor legislative.

Acesta va avea oportunitatea de a aduce contribuții semnificative la dezvoltarea țării și la configurarea direcției politice a României.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top